2777
2789
عنوان

کمک کنین اعتقادامو ازدستومیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا میکنم امانمیشه انقدخداروقسم میدم میگم خدایه شب بیاتوخابم باهام حرف بزن حالم خیلی بده بخدا شما ف ...

باید صبور باشییی 

امضامو بخوون

خدا  سخت امتحان میکنه بعضق وقتا 

ولی کاش حداقل ی نشونه بده ادم اروم بگیره  حتی اگ دیر درست شه

قوی باش قوی 

نمازای حاجت سرچ کن اونارو بخووون خدارو قسم بده

نماز حضرت عباس  

نماز حضرت موسی کاظم

اینا باب حوائج هستن اینارو صدا کن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
انشاءالله که بگذره امابرامن بدترمیشه پیرم کردن پیر خیلیییی داغونم 

میگذره عزیزم خودتو نباز نزار مشکلات لهت کنن تو اونا رو از پا در بیار 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

عزیزم تو  با حالت دعا و حالت خواهش از خدا چیزی نخواه 

روش دعا کردنتو  عوضش کن 

مثلا بگو خدایا شکر میکنم تو رو که فلان چیز رو دادی بهم  یعنی از قبل سپاسگذاری کن که به خواسته ات رسیدی

هر روز این خواسته و عبارت تاکیدی رو با اعتقاد خیلی قوی تکرارش کن ...جوری که انگار اتفاق افتاده برات 

یعنی انگار از قبل رسیدی بهش ..  مطمئن باش بعد یه زمان مشخص به خواسته قلبیت میرسی  من خودم تجربه دارم ....

و این رو از کتاب گفتگو با خدای نیل دونالد والش یاد گرفتم  اگه میتونی حتما حتما  این کتاب رو مطالعه کن. کلا دگرگونت میکنه  

من بعد از مطالعه این کتاب با خدای خودم دوست شدم 

مرسی عزیزم خیلی جالب بود 

خواهش میکنم عزیزم💕

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مثلا تو میدونی شریفه بنت حسن کیه؟  زیارت نامه هانی ابن عروه رو خوندی؟  حمزه ی سید الشهدا ...

چرا دنباله دعاها سنگین و خاص میری 

دلیل بیشتره براورده نشدنه حاجتا و گرفتاریامون گناهامونه

اونا پاک بشن اوناهم درست میشه