2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 102 پست
بی حوصله ام شما چطوری میری سرکار . من الان چند ساله حتی نتونستم برای خودم ی لباس بخرم . باور می‌کنی ...

یا خدا

من میزم سرکار

عصر ها کلاس زبان

خرید میرم

گاهی با دوستام میزم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا من میزم سرکار عصر ها کلاس زبان خرید میرم گاهی با دوستام میزم بیرون

خداروشکر .برات خوشحالم عزیزم ♥️خیلی خوبه ... منم اینجا دو تا دوست پیدا کردم همش میگن به خودت بیا و درس بخون ... امیدوارم بتونم 

نه از درس فاصله نگیر  محیطش مگه دوس نداری ؟

می‌دونی منو مامانم خیلی مشکل داریم با هم یعنی در حدی ک چند سال پیش از خونه بیرونم کردن . الآنم ک برگشتم باززز همون مشکلات پیش میاد یهو میبینی تا بحث ما تموم میشه میبینم وقت کلاس هم گذشته 

می‌دونی منو مامانم خیلی مشکل داریم با هم یعنی در حدی ک چند سال پیش از خونه بیرونم کردن . الآنم ک برگ ...

تو گذشته منی

منم تمام این چالش ها. رو رد کردم

سعی کن مستقل بشی

تو گذشته منی منم تمام این چالش ها. رو رد کردم سعی کن مستقل بشی

ببخش ک امشب خیلی وقتت رو گرفتم.واقعا میگی ؟ خیلی سعی میکنم . فکر کنم اول برم سرکار بهتر باشه . من چند سال شهر دیگ ای کار کردم اما از تنهایی میترسم . اگه میشه گاهی با هم صحبت کنیم 

ببخش ک امشب خیلی وقتت رو گرفتم.واقعا میگی ؟ خیلی سعی میکنم . فکر کنم اول برم سرکار بهتر باشه . من چن ...

تاپیک های قبلی منو بخون نوشتم ی جایی درباره همین بیرون کرذن

بهم پیام بذه هر وقت خواستی عزیزم