2777
2789
عزیزی که درک میکنی ❤🥰

قربانت❤شما بارداری اگر امکانش هست برای سلامتی من دعا کن🙏

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جور راحتی گلم من دلم نمیخواد کسی بخاطر من ناراحت بشه💜

ولی یه چیز با حال بگم ،شوهرم از این حس من خیلی میترسه و وقتی راجع یه چیزی حسمو میگم و اگر بد باشه ،میگه نمیشه اون دهنتو من بدوزم باز تو نظر دادی 😂😂😂😂بخاطر همین هیچ وقت با من مشورت نمی کنه 😂😂😂😂

یه بار یه چی بهش گفتم ،پنج مین دیگه بهش ثابت شد ،چشاش اندازه یه بشقاب بزرگ گرد شد .😂😂😂😂

یه بار به مادر شوهرم گفتم مامان نمیخوای بدی به مامانت سر بزنی ،گفت وقت ندارم ،گفتم کاش بری .یه هفته بعدش خبر فوتش آمد. 😔😔😔😔😔هنوز که هنوزه میگه کاش به حرفت گوش میکردم .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
ولی یه چیز با حال بگم ،شوهرم از این حس من خیلی میترسه و وقتی راجع یه چیزی حسمو میگم و اگر بد باشه ،م ...

الهیی حتما خیلی آدم پاکی هستی که خدا بهت همچین قدرتی داده...

تو دعاهات منو فراموش نکن خیلی گرفتارم خدا منو طوری زده زمین که نمیدونم میتونم پاشم یا نه😭

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
الهیی حتما خیلی آدم پاکی هستی که خدا بهت همچین قدرتی داده... تو دعاهات منو فراموش نکن خیلی گرفتارم ...

قطعا روزهای خوب برات فرا میرسه اگر به خدا توکل کنی و دست از نا امیدی برداری ،چون نا امیدی برادر مرگه.

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت