2821
2789
عنوان

مریض شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 66 پست
مرسی قشنگم  دیدم عزیزم  مرغ کوچیکش رو  دیدم که من باید بلدرچین بخرم با بلدرچین درست ...

اره منم مواد همون مرغ کوچیک رو به جاش بلدرچین میزارم

فقط  هیچ وقت  من بادمجون و بامیه داخل شیشه نمیدازم مزشو یه وقت تلخ کنه شاید . تا حالا امتحان نکردم

فقط  خوب زمان مبخواد بپزه  نمیخواد شاید ۴ ساعت بستگی به گوشتت داره 

یعنی وقتی شیشه باز کردی  بلدرچین کامل پخته باشه

حواست به آب داخل قابلمه باشه کافی بریزی  که کم نباشه که مجبور بشی اب اضافه کنی ، اب اضافه کردن داخل قابلمه ممکنه شیشه ها ترک بخورن پس همون اول آب کافی بریز .

حواست باشه شیشه خوبی انتخاب کنی کنی نشکنه

درست کردی یه عکس از شیشه باز نشده  بزار 😋😘🤪🤪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیز دلم وای خدای من شکرت ک انقدر دوست های مهربون دارم❤🥰💝 اره عزیزدلم رفتم دکتر گفت ویروس جد ...

خدا رو شکر 

نگران نباش زود خوب می شی

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
وای خب من دور شما بگردم اتقدر مهربونی ❤💝🥰 اره عزیزم رفتم گفت ی ویروس جدیده مثل کرونا جدید ولی خفی ...

خداروشکر داروهاتو مرتب بخور بدنت رو تقویت کن ان شاالله زود خوب میشی

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خداروشکر داروهاتو مرتب بخور بدنت رو تقویت کن ان شاالله زود خوب میشی

خیلیی بهتر شدمم  خیلیی 

دیروز فقط خوابیدم فقطط

یعنی ساعت 11نیم خوابیدم تا 5 نیم ساعت بیداربودم سوپ خوردم خوابیدم تا 7بعدی بیدارشدم داروخوردم خوابیدم تا 11 نیم 11نیم بیدارشدم دارو خوردم دوباره سوپ و آبمیوه خوردم تا خود صبح 

ولییی الان خداروشکر خیلی خیلی بهترم

😇

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792