2777
2789
عنوان

کاشکی میمردم ولی باردار نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2618 بازدید | 121 پست
قربون همتون برم به جای اینکه اینجا بشینید برید تاپیک قبلی پستارو بخونید بفهمید جریان چیه بعدش قضاوت ...

حالا نمیشه اینجا بگی ما نریم بخونیم

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خوب اگه الان نمیخواستی چرا جلوگیری نکردی؟؟

چون قبل از یه اتفاق که جمعه افتاد و زندگیمو نابود کرد بچه میخواستم به شدت الان از دنیا زده شدم 

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون همتون برم به جای اینکه اینجا بشینید برید تاپیک قبلی پستارو بخونید بفهمید جریان چیه بعدش قضاوت ...

اونطور ک گفتین خواهر شوهرتون مرده

زندگی همینه مرگ برای همس مگ یکی از عزیزای آدم مرد آدم از زندگی خودشو دریغ میکنه

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

عزیزم ما که بیکار نیستیم تو تاپیکای شما بگردیم خب تاپیک جدید که میزنی درست توضیح بده

سلام خوبی یاسی هیچی والا لنگ در هوا موندم ن پریود میشم بیبی چکم میزنم منفیه فردا باز بزنم ببینم چ خب ...

من تجربه امپولو ندارم اطلاعات ندارم در موردش 

ایشالله که بیبی بزنی مثبت باشه موعدت کی بوده؟

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

حالا نمیشه اینجا بگی ما نریم بخونیم

خواهر شوهر ۱۵ سالم که از خواهرم بیشتر دوستش داشتم پنجشنبه شب از دنیا رفت دیگه نمیتونم بگم چجوری کنجکاوی برو بخون لطفا

شوهرم از اونموقع یه لیوان آبه نخورده همش وصله به سرم چجوری بهش بگم؟ 

چون قبل از یه اتفاق که جمعه افتاد و زندگیمو نابود کرد بچه میخواستم به شدت الان از دنیا زده شدم 

این بچه اومده ک دلگرمی شه امید شه

آدم تو ناراحتی ی سری حرفا میزنه بعد پشیمون میشه کفر نگی ها🥺

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

عزیزم پدرشوعرت اینا با کسی دشمنی داشتن؟؟

یعنی امکان داره کسی بخواد بیاد اونجا ؟؟؟

خواعرشوعرت اهل دوست پسری چیزی نبود بخواد شب ها بیاردش اونجا ؟؟

خواهر شوهر ۱۵ سالم که از خواهرم بیشتر دوستش داشتم پنجشنبه شب از دنیا رفت دیگه نمیتونم بگم چجوری کنجک ...

نگو فعلا

چندمین بچته؟

عزیزم پدرشوعرت اینا با کسی دشمنی داشتن؟؟ یعنی امکان داره کسی بخواد بیاد اونجا ؟؟؟ خواعرشوعرت ...

قضیه چیه؟

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خواهر شوهر ۱۵ سالم که از خواهرم بیشتر دوستش داشتم پنجشنبه شب از دنیا رفت دیگه نمیتونم بگم چجوری کنجک ...

اخی خدا رحمتش کنه 

ولی حالا به همسرت حرفی نزن یعنی خودتم نمیدونی تا سر فرصت 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

عزیزم ما که بیکار نیستیم تو تاپیکای شما بگردیم خب تاپیک جدید که میزنی درست توضیح بده

ببخشید ولی کاش حال روحی یه نفر که یکی از عزیز ترین آدمای زندگیشو از دست داده و زندگیش نابود شده رو بفهمی تو پستای همین تاپیک هس اگه زحمتی نیس بخون