2777
2789

و گاهی به نابودی خودشون فکر میکنن ..چیزی که میخوام بهت بگم این هست که : خب مگر ادعای بزرگِ مردن رو نمیکنی ؟پس اول در حالیکه زنده ای بمیر . چطور؟  خالی شو. صفر ِ صفر. میگم چطوری. انگار این بدنِ تو نیست شخصیت و خاطراتت رو رها کن  و فکر نکن که تو کننده ی کارهای این بدنی .که در حقیقتم نیستی.خودتم میدونی و شاهدی( هر چند از چگونگی ِ این شاهد بودن هم اطلاعی نداری )که نه تنفست نه خوابیدنت نه هضم و جذبت نه روش درک کردن و توجه و شاهد بودنی که از درونته و باعث شده فکر کنی وجود داری ،از تو نیست .پس چرا میگی که این منم .؟هیچی که از این شخصیت نیست ... اینکه به نیروی خالصِ زندگی   فرم داده شده و این فرمِ انسانی فکر میکنه که خودش هست .در حالیکه اصالتا به منبعِ خودش و چگونگیِ اصالت ِ بودنش دسترسی نداره پس طبیعیه با این جدا افتادگی از منبعِ وجودی اش ، رنج میکشه . حالا باز ببین  اگر مدعی ِ مرگی  پس بیا فعلا چند وقتی تمرین کن نبودن شخصی ات را.ف  با نیرویِ بودن خالص ، بدونِ هیچ اسم و خاطره و شخصیتی.ادامه بده  یعنی ،بجای مرگِ فیزیکی، اول ببین میتونی به ذهن و شخصیتت بمیری؟  پس تو حتی تلاشم نکن که بمیری به ذهنت، چون این تلاش یعنی هنوز خودت رو این شخصی که هستی میدونی در حالیکه اونی که مرگ میخواد گفتیم از تولیدات شخصیته حاصل از فکر ِ این فرم انسانی ات هست .پس اونو  بنداز .چجوری می اندازی ؟با نسبت ندادنِ هیچ چیز و بودن این جسم به خودت .خودت رو بکل از میان بردار .هر تلاشی برای از میان بردن یعنی هنوز نیرو ی بودن را بخودش نسبت میدهد .  .فقط رها کن بدون هیچ خواسته یا فکری که منشا اش از شخصیت انسانی باشه  ..یک حضور ِ کامل و هیچ  بمون   .اگر به ذهن و دانسته ها و همه چیزت مُردی میتونی ادعا کنی اماده ی مرگ هستی و بهش عمل کردی. تا اون زمان خیلی چیزا رو درک حواهی کرد.فقط نخواه بدونی  چیا چون اینم مستقیما و بدون دخالتِ شخص ،درک میشه   .فقط نیروی زندگی که در تو نفس میکشه .هضم و جذب میکنه و متوجهِ بودن و همه چیز  میشه فقط همونو باقی بذار..از سر راه ِ این نیروی غیر ارادی  کنار میری  و شخصیتِ عذاب کشنده رو که در این نیرو زندگی میکنه و توهم ِ کسی بودن داره  رو حذف میکنی تا فقط  این منبع اصیل باقی بمونه ‌ . اونوقت  ..بجز هستِ حقیقی ،هست،نشناخت..از آن رو هستیِ خود پاک درباخت.هستِ اصلی حقیقته ،این خود کاذب ِ توهم گونه را کنار بذار ‌.درک ها خواهد  کرد

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

این کار چجوری میتونه به ما کمک کنه؟ من یه مدت خیلی تلاش کردم ولی چون نمیدونم اینکار به چه دردی میخوره دلسرد شدم 

البته اگه خودت میدونی واسه منم توضیح بده😅

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
این کار چجوری میتونه به ما کمک کنه؟ من یه مدت خیلی تلاش کردم ولی چون نمیدونم اینکار به چه دردی میخور ...

اینکار بشدت لازمه انسان در اصل باید  این جور میبوده  .ماها الان ماشینی و عادت وار و بر حسب چهار تا صدا از حنجره و کلام و الگوهای تکرار شونده دنیا و خودمونو محدود درک میکنیم. مثال میزنم وقتی تو میخوای به گل فکر کنی فقط یک نوع گل رو تصور میکنی و اگر به گل اساره کنی از حنجره ات دو اوا با حروف گ و ل رو به هم مبچسبونی .اما تو  از چه بود گل و انواع گل و درک اینکه گل بودن چگونه هست هیچ اطلاعی نداری .خب این درک ماشین وار هست توسط واسطه ها انجام میشه و ربطی به طبیعت و حقیقت اون گل نداره این مثال رو بیار به شناخت خودت و دنیا و درکش ببین چقدر محدوده این نوع از بودن انسان .اما چرا ؟اصلا درک کننده که هست ؟ما به قوه ی درک کننده کاری نداریم و داریم ضعیف ترش هم میکنیم ..اینکار که گفتی چرا ضرورت داره در اصل  یعنی برگشتن به اصالت وجود و ضرورتش رو فقط اونایی که خوب در طبیعت و هوشمندی دنیا و موجودات دیگرش مشاهده کردن میفهمن  . رنج انسان به سبب سو استفاده از قوه ی ماشینی که فکر و کلام که از حروف و آوا تشکیل شده .. هست ، .معناشو بیشتر  کسایی که تا گوشت و استخون دنبال حقیقت و چه بودن انسانن درک میکنن .بقیه هم درک میکنن اما فقط مواقع سختی و درد و رنج یا از دست دادن عزیزان .. اونوقته که انسان میگه من چی ام اصلا دنیا برای چیه برای چی باید زجر بکشم .؟کیه که داره زجر میکشه ؟ایا من واقعی ام  ؟ ..طبیعت زندگی مدام تلاش میکنه تا مارو بسمت اصالت وجودی بکشونه و اگر بیدار نشیم ممکنه مغز ما از شدت رنج و فشاری که اینهمه فکر  و حس  که روش هست تصمیم به قتل و کشتن جسم بگیره حق هم داره چون بنا نبوده یک هستی رو در یک جمجمه بگنجونیم با افکار من دراوردی و متفاوت ..ببین فقط چند زبان وجود داره و ما هنوزم در تعارض و اختلاف و نفهمیدن خود و دیگری هستیم .تمام مشکلات انسان خارج شدن از محدوده ی اگاهیه .غافل به نیروی اگاه ذاتی  و درون آن نماندنه .تمام مدت توجهش به سمت قوه ی خیال و بیرونه.از خیال پرداز و چگونگی پردازش اطلاعی نداره فقط مثل یک ساعت کوکی به بیرون اگاهه .اما نکته ی جالب اینجاست که میشه توجه رو متوجه خودش کرد و دیده و لمس شده که چه اتفاقاتی بعد از این برای انسان میوفته .مخلص کلام کل دین ها و اموزه های آینده روان شناسی  که متاسفانه توسط انسان ماشینی ،درک نشده  همینه .چرا دین میگه بمیرید قبل از انکه میرانده شوید منتها برا فهم مردم چون به حیطه ی کلام کشیده شد بشدت درونش تفرقه و نظر و محدودیت افتاد و ..اگر انسان به قوه ی توجه مسلط بشه تازه فردیتش شروع شده و با بخش جدید و عجیبی از خودش رو به رو میشه که منبع خلاقیت و شهود و عقل های والاتره تا  برس درک انچه هست ..وحدت و سناخت عقل و..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کار چجوری میتونه به ما کمک کنه؟ من یه مدت خیلی تلاش کردم ولی چون نمیدونم اینکار به چه دردی میخور ...

بعنوان تحقیق 

کردن و دونستن بیشتر یا حتی تمرین ..

کتاب کار کردن از جیمز وستلی در این باره هست یعنی کار کردن روی نیروی توجه.

تحول ممکن باطن رو هم اگر دوست داشتی بخون ولی برای درکش باید یواش و اهسته و با مکث خوند چون یکم سخته.

اینکار بشدت لازمه انسان در اصل باید  این جور میبوده  .ماها الان ماشینی و عادت وار و بر حسب ...

آها ممنون گلم بعد به نظرت ما باید چند وقت تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم؟ اصلا به عمر ما قد میده؟

آها ممنون گلم بعد به نظرت ما باید چند وقت تلاش کنیم تا به نتیجه برسیم؟ اصلا به عمر ما قد میده؟

به محض فهمیدن  اصل موضوع و سادگیش .یکدفعه رخ میده .حالا بعضیا در عرض چند روز ساعت یا سال میفهمن.بله تجربه کننده ها که زیادن .پس اینهنه عارف در دنیا زیست کرده چطور به معرفت یا شناخت رسیدن. منتهای مراتب ما فکر میکنیم که اینا آموزه های اخلاقی و مثبت گرایانست یه ادمی از سر شکم و دل رنجودگی میگه بیا خوب باشیم .در صورتیکه عقل وقتی به وحدت میرسه انواع بودن های ناقص رو شناسایی میکنه و سعی داره دور کنه اما باز توسط باسنده های انسانی ،بد برداشت میشه این اموزش ها ..اونا فقط پرسیدن و عمیق شدن و درک رو مستقیم و بی واسطه کردن. اینم بگم زبان ناخوداگاه سمبل هست  اولین مراتبش صحبت ناخوداگاه با انسان توسط این سمبل هاست .مثلا نهنگ ..دریا ..شیر ..اینا هر کدوم  معنی رو داره و لفظی نیست مثلا یونس در شکم نهنگ در دریا .یا مثلا دیدن مادر یعنی عشق و محبت یا مدر یعنی اقتدار  و اراده  اینجوریه که اوایل  به واسطه ناخوداگاهت کمک دریافت میکنی رویای صادقه میبینی ..شهودت قوی میشه ..استعداد نهانیت رو میفهمی ..هدف و رسالتت رو زندگی میکنی. د بندِ صدای  فکر نبودن خودش یک دنیایی هست که کم نبودن تجربه گرانش.حالا درسته عمق های مختلف داره اما ..

به محض فهمیدن  اصل موضوع و سادگیش .یکدفعه رخ میده .حالا بعضیا در عرض چند روز ساعت یا سال میفهمن ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتی اینا رو برام نوشتی من خودم یه ساله دارم کم و بیش تمرین میکنم ولی نتیجه ی زیادی ندیدم واسه همین یه کم دلسرد شدم ولی بازم خوشحال میشم یه نفر بیاد درمورد این موضوعات صحبت کنه