2777
2789

سیگار اصلا ولی تتو رو خیلی

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا دختر حالا یه ظریفشو بزنه عیب نداره اما برا پسرا بنظر من جذابیت نذاره

اره ظریفش‌ خیلی قشنگه...

به نظرم بعضی پسرا که دستای‌ بزرگونه‌ تری دارن تتو‌ روش بیشتر میشینه و باحال میشه نمیدونم سلیقه ایه‌ دیگه  

خط قرمز من سیگارههههههههههههه  متنفرمممممممم از اونایی هم ک کل دستشونو تتو کردن به شدت بدم می ...

احسنت دقیقا

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
تاپیک تو خوندم الان 😂 موفق شدی تقلب کنی ؟

اره بابا رفتم اصلا متوجه نشدن همون بار اول قبول شدم اما آخری سری دید قبول شدم غلطم فقط دوتا هس اینجاس کمی بهم زوم کرد برگه نگاه کرد دید چقدر مردودی داره اینجاش کمی استرس گرفتم آخرش گفت ماشالله اینبار خوب خوندی منم زبونم بند آمده بود چیزی نگفتم سری رفتم بیرون خدارشکر بخیر گذشت.

بعدش شهری یه افسر دیگه بود دوستم خودش رفت امتحان داد همون سری اول قبول شد الان گواهینامش آمده همیشه تو مسیر بندرعباسه

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
اره بابا رفتم اصلا متوجه نشدن همون بار اول قبول شدم اما آخری سری دید قبول شدم غلطم فقط دوتا هس اینجا ...

رفیق نمونه و با مرام فقط خودت 😂👌🏻

چقدر کاربر ها سعی داشتن منصرفت کنن ولی رفتی ایول 😂 من اگر جات بودم نمی‌رفتم

•[ محکوم به خوشبختی ]•
رفیق نمونه و با مرام فقط خودت 😂👌🏻 چقدر کاربر ها سعی داشتن منصرفت کنن ولی رفتی ایول 😂 من اگر جات ...

اره ولی رفتم گفتم مگه یه گواهینامه جقدر ارزش داره دل دوستمو بشکنم .

خدارشکر موفق شدم دوستم الان خیلی خوشحاله هر سری با همیم چندبار تشکر میکنه بنده خدا   

رفیق نمونه و با مرام فقط خودت 😂👌🏻 چقدر کاربر ها سعی داشتن منصرفت کنن ولی رفتی ایول 😂 من اگر جات ...

همون روزش که رفتم موفق شدم شبش خواستم تاپیک بزنم بعدش دیکه گفتم ولش میدونم میزنن تو زوقم نارحت میشم ديگه نزدم