2777
2789
عنوان

به شوهرش بگم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 141 پست
شاید اگه رسوا بشه زندگیش جهنم بشه بفهمه چی کار کرده

شاید نداره حتماً زندگیش جهنم میشه . این کمترین هزینه ای هست که پرداخت میکنه . احتمال طلاق هم نزدیک به یقین بدون . حتی احتمال قتل.  ولی اینکه فکر کنی هیچ درد سری برای شما درست. نمیشه غیر قابل قبول هست . 

مسئله اینه که شما بار دار هستی و باید در آرامش باشی . دیگه اینکه شما داری با شوهرت زندگی میکنی و هر مشکلی که برای اون به وجود بیاد موجب به هم خوردن آرامش شما هم میشه . 

اگر غیر از این بود خودم می امدم  به زور میبردمت پیش شوهره تا همه چیز بهش بگی .

این کاربری دست دونفر هست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نداره حتماً زندگیش جهنم میشه . این کمترین هزینه ای هست که پرداخت میکنه . احتمال طلاق هم نزدیک ب ...

من احتمال میدم شوهرش بخاطر بچشون خیلی حرکته انفجاری انجام نده هم اینکه ابروی خودش میره دیگه تو محل نمیتونه کار کنه 

شاید نداره حتماً زندگیش جهنم میشه . این کمترین هزینه ای هست که پرداخت میکنه . احتمال طلاق هم نزدیک ب ...

من هیچ آرامشی ندارم از شوهرم بدم میاد ولی بهش وابستم هر روز از خونمون صدای گریه و شیون میپیچه تو ساختمون ولی زورم میگیره اون هیچ تقاصی پس نده و شوهرش بویی نبره تازه زندگیش بهترم شده یه اعتماد بنفس شدیدی هم پیدا کرده که الان خودشو ملکه میدونه

چرا ب شوهر اون بگی؟؟؟ شوهرتو جمع کن نمیتونی زندگی‌کنی طلاق بگیر!!! خیلی مردی شوهرتو درست کن  ...

مردی که ذاتش خرابه درست بشونیست 

چرا با این بیچاره اینجوری صحبت میکنی 

بنظر من حق داره که بگه 

و حقه اون زنه که ارامش از زندگیش گرفته بشه

از اونجایی که شما این موردو سوال کردین و با وجود اینکه در حقتون ظلم شده ، اما مشخصه انسان خوب و فهمیده‌‌ای هستین. دمتون گرم که حتی تو این شرایطم باز همه چیو زیر پا نذاشتین.

اما در مورد این موضوع باید عرض کنم که اگه مستقیم نگید بهتره. بعضی از دوستان همین جوری اومدن و گفتن آره زنای محصنه‌س و زنه رو اعدام می‌کنن و شوهرتو چیکار می‌کنن و ... 

اولا باید عرض کنم که درسته برای زنا مجازات سختی در نظر گرفته شده اما راه اثباتش خیلی سخت‌تره که واقعاً اینجا نمیشه توضیح داد. اما توصیه میکنم به صورت غیر مستقیم و مثلا با استفاده از یک خط ناشناس با همسر اون خانوم تماس بگیرید و مدارک رو نشونش بدین. اما بهتره خودتونم نباشید. یعنی یکی دیگه این کارو انجام بده.

به قیافه نیست ، به اخلاقم نیست ، معلوم نیست به چیه!