2777
2789
عنوان

چی بهش بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 23 پست
خب همه چیزو گفته تایلند دبی رفته رابطه داشته دروغ نگفته ک

اخه ت گفتی از این رابطه ها  و اون زنا بدش میاد، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
خب خیلی ها با ازدواج مشکل دارن باز هرچی بشه از اونایی ک سریع میرن ازدواج میکنن تو ازدواج هزارتا کثاف ...

ببین چی برای تو مهمه...اگه هدفت از این روابط ار ضا ی جن سی خودت هم هست و مشکلی نداری با اینکه هر روز عروسک دست این و اون باشی حرفی توش نیست...اما اگه حریمت برات مهمه حتی به این فکرم نکن که باهم ادامه بدین چه برسه نیازشو برطرف کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیلی ها با ازدواج مشکل دارن باز هرچی بشه از اونایی ک سریع میرن ازدواج میکنن تو ازدواج هزارتا کثاف ...

عزیزم بحث یک عمر زندگی هست .‌‌می‌دونم مخالفت کردی با حرفش ولی ببین مثلا اگه رابطه داشته باشید و اون نتونع شرایط ازدواج رو مهیا کنه و بزارع بره کی آسیب میبینه ؟خیلی ها هم سالم زندگی میکنند. آدمی که مریض باشه هیچ چیز مانعش نمیشه هر طور باشه می‌ره دنبال کثافت کاری خودش.‌زندگی خودتونه اما اگه واقعا دوستش داری سفت و سخت پای حرفت بمون بگو بیاد خواستکاریت . ازدواج رو ساده بگیرید و از حاشیه هاش بزنید تا به هم برسید و برید سر خونه زندگیتون . اما نزار ازت سواستفاده بشه و روی حرفت باش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نمیگم اون کاره ست یا نه کلا از زن بدکاره بدش میاد اگه اونجور باشه بگیم خارجی ها همشون خرابن چون از پ ...

ببین عزیزم تو فرهنگ ما و کلا عزت نفس ما یه سری چیزاهست که محدودیت داره...مهم نیست اون طرف این کارست یا نه چون خودش انتخاب کرده که چجور زندگی کنه!

اما تو چی؟مشکلی نداره طرفت با چندین نفر بوده و علنا به شماهم گفته....تو خودت حد و مرز نداری؟عزت نفس نداری؟دوست نداری شریک کسی بشی که هم جن سی هم روحی هم روانی آرومت کنه؟!

این اقا تو رو برای جن سی میخواد نه ازدواج ...

اگه تو خودت رو نمیتونی قانع کنی که دست مایه لذت چند لحظه ایه کسی بشی از این رابطه خارج شو...

چون اگه خودت هم مشکلی نداشتی ،چرا این جا گفتی؟! چون که خودتم مطمین نیستی ،به ندای درونت گوش کن و کا ...

من که عمرا بزارم بهم دست بزنه من یه دختر جوون خوشگلم از زیبایی چیزی کم ندارم که عروسک جنسی یکی دوشبه اون باشم خواست از راه درست نخواست هم چیزی از من کم نمیشه چون خودم خط قرمز دارم 

اما کلا مشخصه ایشون ابدا دنبال ازدواج نیست... اگه بود این پیشنهاد رو نمی‌داد اصلا. درنهایت اگه واقعا هم بخوادت وقتی بفهمه تو چارچوب خودت رو داری از راه درستش اقدام میکنه 

حقیقتا تا وقتی این همه دختر متنوع راحت اطرافشون ریخته  میگن چرا دیگه بخوایم مسئولیت ازدواج رو قبول کنیم و پررو شدن... 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...