2777
2789
عنوان

لباس عروس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما بپوش نه بخاطر سردی یا گرمی هوا

فقط بخاطر اینکه اگه خدایی نکرده دامنت بالا بره خیالت راحت باشه که شلوار داری

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
آره حتما بپوش نه بخاطر سردی یا گرمی هوا فقط بخاطر اینکه اگه خدایی نکرده دامنت بالا بره خیالت راحت ب ...

شلوارک جنس ساپورت ها اشکال نداره بپوشم؟ فقط مشکی هست ولی فک‌نکنم مشخص بشه

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

شلوارک جنس ساپورت ها اشکال نداره بپوشم؟ فقط مشکی هست ولی فک‌نکنم مشخص بشه

ساپورت سفید بپوش

من خودمم ساپورت سفید پوشیدم. 

تو فیلم عروسیم دیدم موقعی که از پله های تالار پایین میرفتم بابام و پدرشوهرم از دامنم گرفتم تا زمین نخورم ولی خداروشکر ساپورت پام بود وگرنه خیلی بد میشد برام

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
ساپورت سفید بپوش من خودمم ساپورت سفید پوشیدم.  تو فیلم عروسیم دیدم موقعی که از پله های تال ...

ساپورت سفید زنونه از کجا گیر بیارم همه جا مشکی دارن

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

ساپورت سفید زنونه از کجا گیر بیارم همه جا مشکی دارن

مشکی اصلا نه دختر

همه جارو بگرد تا سفید پیدا کنی