2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
جمعه ها که نیستن🥺 جمعه ها بچین برو بیرون. باور کن یه روتین خوب برای خودت بذاری خیلی خوب میشی. منم م ...

واقعا مرسی از پیامت ولی من نمیدونم چرا یعنی اگه توی روز به هر کدوم از دوستام زنگ بزنم همشون یجوری کار دارن و نمیتونن بیان یعنی یه دوست واقعی پایه ندارم زنگ زدم که میگم اخیرا اتفاقا یکی از دوستام گفت حتی جمعه ها هم تا ساعت ۱۱ شب سرکارم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
واقعا مرسی از پیامت ولی من نمیدونم چرا یعنی اگه توی روز به هر کدوم از دوستام زنگ بزنم همشون یجوری کا ...

چرا آخه نباید یه دوست خوب داشته باشی 🥺🥺ب جز دوست، فامیلی ،دختر عمو و دختر عمه یا خواهر نداری؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا آخه نباید یه دوست خوب داشته باشی 🥺🥺ب جز دوست، فامیلی ،دختر عمو و دختر عمه یا خواهر نداری؟  ...

میبینی چقدر تنهام ما یه شهر دیگه ایم فامبلامون اینجا نیستن فقط عموم هست که با ما رابطه ای ندارن

میبینی چقدر تنهام ما یه شهر دیگه ایم فامبلامون اینجا نیستن فقط عموم هست که با ما رابطه ای ندارن

بگرد دوتا دوست درست حسابی پیداکن همون باشگاه ک میری با چندنفر دوس شو، یکم زبون داشته باش اجتماعی تر باش

بگرد دوتا دوست درست حسابی پیداکن همون باشگاه ک میری با چندنفر دوس شو، یکم زبون داشته باش اجتماعی تر ...

واقعا دارم سعیمو می کنم

مرسی عزیزم بایوت رو دیدم اتفاقا منم دانشجوی روانشناسی ام

ماها خودمون یه موقعهایی از همه دیوونه تریم🤣🤣

میگم که من خودم چندوقت پیش حال تورو داشتم

خالم اینا زنگ میزدن همش میگفتم حال ندارم دلم گرفته میگفتن روانشناس مملکت ک تو باشی وای ب حال دیوونه ها

ماها خودمون یه موقعهایی از همه دیوونه تریم🤣🤣 میگم که من خودم چندوقت پیش حال تورو داشتم خالم اینا ...

😂😂😂دقیقا

سلام تورخدا برام تک‌نیت میگیری لازممه توررو قران حالم بده چشام از اشک باز نمیشه اونی  که دوسش دارم‌برمیگرده 

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز