چندوقتیه از عید تا الان حالم یهو بد شده همش دلم گرفته اصلا حال ندارم و حوصله هبچ کاری رو ندارم زود خسته میشم انگار زندگیم ایستاده انگار گم شدم نمیدونم راه درست کدومه ازنظر کاری و درسی از طرفی سعی کردم کراشمو فراموش کنم ولی نمیتونم بعد الان ۳۳ روزه پریودم عقب افتاده شبا برای هر دلیلی گریه می کنم احساس می کنم خیلی تنهام حالم خیلی بده حتی بلند نمیشم برم دانشگاه نمیدونم چم شده واقعا توی شرایط خیلی بدیم
جمعه ها که نیستن🥺 جمعه ها بچین برو بیرون. باور کن یه روتین خوب برای خودت بذاری خیلی خوب میشی. منم م ...
واقعا مرسی از پیامت ولی من نمیدونم چرا یعنی اگه توی روز به هر کدوم از دوستام زنگ بزنم همشون یجوری کار دارن و نمیتونن بیان یعنی یه دوست واقعی پایه ندارم زنگ زدم که میگم اخیرا اتفاقا یکی از دوستام گفت حتی جمعه ها هم تا ساعت ۱۱ شب سرکارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.