2777
2789
اگه مامانتم خورده که نمیفهمه بوشو

عزیزمم میگم حساسه چطور میخوره😐😐😐😐اره ماگاویم نمیدونیم این موردو

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

عزیزمم میگم حساسه چطور میخوره😐😐😐😐اره ماگاویم نمیدونیم این موردو

اگه اخلاقت همیشه اینطور کسی و با بوی سیر خفه هم کنی جرات نداره چیزی بگه

اوکی سیرهای شما بدون بو هستن و از دهنتون بوی ادکلن میاد 

من چرا دارم باهات بحث میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اخلاقت همیشه اینطور کسی و با بوی سیر خفه هم کنی جرات نداره چیزی بگه اوکی سیرهای شما بدون بو هست ...

فازت چیه الان؟؟این حرفای سمی چیه؟؟؟🤣🤣مگ دروغ دارم بگم وای شماها دیگ کی هستین بابا اصن من باتو بودم اومدی جواب دادی!!!بااستارتر بودم سرت توکارخودت باشه شاید شماسیر میخوری تایک هفته دهنت بوی گند سیرمیده من اینجوری نیستم حالا سرتوبکش بیرون!!!!دیگ تو موضوعی ک‌مخاطبش نیستیم دخالت نکن

فازت چیه الان؟؟این حرفای سمی چیه؟؟؟🤣🤣مگ دروغ دارم بگم وای شماها دیگ کی هستین بابا اصن من باتو بودم ...

فاز شما چیه پاچه میگیری من ی کلمه گفتم خودت حسش نمیکنی این دعوا نداشت پریدی به من اینجا سایت عمومی قرار نیست همه هم نظرشما باشن و کسی که مخالف بگی چرا نو تایید نکردی دعوا بندازی  یادبگیر اخلاق تو درست کنی با بوی دهنت میشه کنار اومد ولی با اخلاق گندت نه  بدبخت اطرافیانت

فاز شما چیه پاچه میگیری من ی کلمه گفتم خودت حسش نمیکنی این دعوا نداشت پریدی به من اینجا سایت عمومی ق ...

قرارم نیست همه هم نظر باشماباشن   چیزی نبود ک کسی بخواد مخالف یاموافق باشه من نظر شخصی گفتم چیزی ک بارها تجربش کردم میدونم چجوریه تواومدی یکاره بمن میگی ن اینطور نیست انگار بامن زندگی کرده خداااا🤣🤣🤣!!!!داری خودتو جرمیدی نظرتو قالب مردم کنی وااا واس بوی دهنمم باید ب مردم توضیح بدم عجبا تو سیر نخور ک ی شهرو خفه میکنی اخلاق گندو توداری اومدی دهنتو بازکردی متوجه شدی یانه حالا

دیگ رو پیام من ریپ نزن چون اصلا اعصاب بحث باادمایی مث تو ندارم!!!

قرارم نیست همه هم نظر باشماباشن   چیزی نبود ک کسی بخواد مخالف یاموافق باشه من نظر شخصی گفتم چیز ...

والا فعلا تو داری خودتو شهید میکنی بگی سیرهاتون بو نمیده اوکی قبول اگه میدونستم ناراحت میشی اصلا بهت چیزی نمیگفتم

ادبیاتمم درست کن خیلی بد ی دختر انقدر بی ادب باشه 

والا فعلا تو داری خودتو شهید میکنی بگی سیرهاتون بو نمیده اوکی قبول اگه میدونستم ناراحت میشی اصلا بهت ...

وای هنوز نگرفتی من چی میگم خوشم میاد 🤣🤣سیرامون بونمیده🤣🤣🤣اره تو راست میگی خدانگهدار خانم باادب

وای هنوز نگرفتی من چی میگم خوشم میاد 🤣🤣سیرامون بونمیده🤣🤣🤣اره تو راست میگی خدانگهدار خانم باادب

حالا ناراحت نشو ولی سیر هرکاریم بکنی باز بو میده به شخصه یه پر سیر خوردم بخدااا بوش نمیرفت

تا زمانی که شماره ۲ نکنیم بو میمونه 

من آدامس و مسواک و چای خشک و‌جوش شیرینم امتحان کردم ولی بیشرف اصن نمیرفت بوش اونم فقط یه پر🤣🤣

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
حالا ناراحت نشو ولی سیر هرکاریم بکنی باز بو میده به شخصه یه پر سیر خوردم بخدااا بوش نمیرفت تا زمانی ...

والا من بقیه رو نمیدونم اما برای من هربار خوردم نهایت چن ساعت بعد بوش رفت  برام جالبم هست یسری میگن بوی سیر فلانقدمونده چون برای من نبود دلیلی نمیبینم بیام ب کسی ثابت کنم یا الکی بگم