2777
2789
عنوان

همین الان چیا دارین تو یخچال و یخدون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 69 پست
پیاز و سیب زمینی نو یخچال میزاری؟

اره خوب میمونه تو یخچال.میریزم کیسه میذارم تو سبد نظم دهنده تو کشو میوه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

تقریبا همه چی 

امروز خرید کردیم 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یخچال : گوجه بادمجون هویج سیب  زردالو 

مربا البالو پنیر کره انواع و اقسام ترشی ها شیشه های اب فریزر هم :گوشت و مرغ و زرشک و کشمش و سبزی قورمه سبزی پلویی 

برگ درخت انگور  دنبه  پنیر پیتزا 

خمیر پیتزا 

فلفل دلمه ای جزغاله 

گوجه ریزه 

غوره 

دلم نیومد بنویسم راستش گفتم شاید کسی آه بکشه 

من خودمو نمی بخشم😔💖💖💖💖💖

اسی خدا برکت بده ب جان و مالت عزیزم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من تعداد زیادی پلاستیک سبزی نصفه دارم یادم رفته چیه هرکدوم!از معایب داشتن حافظه داغون و باس ن گشاد & ...

مامان من همه رو اسم مینویسع میزاره داخل پلاستیکشون. مثلا سبزی آش. جعفری...

لطفا لایک نکنید ممنون.

استاتر یه سوال دیگه هم بذار . مثلا همین الان چی تنتونه😃

خودم تاپ شلوار 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
یخدووون!!!?????

وای چرا یاد تخمدان افتادم یه بار یه متخصص زنان زایمان گفت تخمدون یاد اون افتادم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یخچال و یخدونو که بقیه گفتن..منم توو جا تخم مرغی چند تا دونه شیاف بواسیر دارم😎😊

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

تقریبا همه چی بستنی و پنیر پیتزا و ناگت مرغ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وفلافل ماده و همبرگر نیمه آماده  و سبزی خورشتی و کوکویی و باقالی و مرغ و گوشت و بوقلمون و کره و چند مدل مربا و نخود فرنگی و هویج و سیر پوره شده و ماهیچه چند تا دونه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...