من خودم تو یخچال فقط رب دارم و یه نصفه هندونه . تو یخدونم فقط یک مشت دمبه دارم با یکم باقلی🤣🤣🤣شماها تو یخچال و یخدون الان چی میزارین؟ من بعضیارو دیدم تن ماهی و سبزی و پودر ژله و میوه هم فریز میکنن
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای چرا یاد تخمدان افتادم یه بار یه متخصص زنان زایمان گفت تخمدون یاد اون افتادم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
یخچال و یخدونو که بقیه گفتن..منم توو جا تخم مرغی چند تا دونه شیاف بواسیر دارم😎😊
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
تقریبا همه چی بستنی و پنیر پیتزا و ناگت مرغ وفلافل ماده و همبرگر نیمه آماده و سبزی خورشتی و کوکویی و باقالی و مرغ و گوشت و بوقلمون و کره و چند مدل مربا و نخود فرنگی و هویج و سیر پوره شده و ماهیچه چند تا دونه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...