2777
2789
عنوان

شبایی که شوهرتون خونه نیست چیکار میکنید؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 64 پست

۱ ماهه شبا نیس 

سریال مییینم 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب میخونم .

فیلم میبینم.خوراکی میخورم...دوستام میان قلیون میکشیم پارتی میگیرم و میخوریم و میرقصیم من میرم خونه اونا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دوست پسر مو میگم  بیا

سم امشب 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

من تا یه هفته هم تنها بودم . هیچی زندگی عادی میکردم ، تازه شهر غریبم و هیچ کس رو نداریم اینجا . الکی خودت رو اذیت نکن دختر خوب ، اتفاق خاصی قرار نیست بیفته که

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ناهار نخوردم واسه شام میل ندارم، غذای بچمو دادم ولیا.  داشتم خونرو تمیز میکردم تیشرت شوهرمو دی ...

خداییش دیگه انقد لوس نباشید

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ما تقریبا ۱۴ ساله ازدواج کردیم کلا شاید ۱۰ شب شوهرم خونه نبوده اونم مجبور بوده که نباشه هیچ وقت بدون ...

برای ماهم اولین باره که دوریم 

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.
عضویت هامون 😁

تو پنج روز پیش دستی کردی😆😆😆