2789
عنوان

ماشین😃قیمت🤧🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 41 پست

همش دروغه الکی جو دادن بازار، واگر نه همه مواد خوراکی و مصالح ساختمانی روز به روز داره میره بالا ، حتی نون و لبنیات رو هم گرون کردن... نمیدونم چه خوابی دیدن واسه بازار ماشین، میخوان مردم ارزون بفروشن بدبختا و گرون بخرن

بنظرم تا دو روز دیگه صبر کن و بعد بخر

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همش دروغه الکی جو دادن بازار، واگر نه همه مواد خوراکی و مصالح ساختمانی روز به روز داره میره بالا ، ح ...

واقعا ؟ یعنی ارزون نمیشه دیگه 

من میدونستم پشت پرده این مانور ها یه چیزی هست به خاطر طرح یکپارچه ماشین و ارزون کردن

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

ببین این ماشینهایی که تو این طرحای فروش هست قیمتش احتمال داره بیاد پایین تر، اگر از اینا میخوای دست نگه دار. اگر نه با چندروز اینور اونور بخر

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
واقعا ؟ یعنی ارزون نمیشه دیگه  من میدونستم پشت پرده این مانور ها یه چیزی هست به خاطر طرح یکپار ...

احتمالا بعد از نوبت بندی این طرح قیمت ها بره بالا چون نوبت ها می‌ره واسه ۴۰۳به بعد

همون هایما بگیر  فروششم خوبه

همه بنگاهی ها انگار واجبی گذاشتی ترسیدم 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

احتمالا بعد از نوبت بندی این طرح قیمت ها بره بالا چون نوبت ها می‌ره واسه ۴۰۳به بعد

نوبت بندی کی هست عزیزم؟

اره خیلی پایین اومده پارس صفر قبلا ۶۰۰خورده ای بود الان شده ۵۵۰ 

دلیلشم ثبت نامای زیاده 

واردات ماشین 

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
یعنی چی

هیچکس معامله نمیکنه ترسیدم بخرم باز ارزون تر بشه

واقعا ؟ یعنی ارزون نمیشه دیگه  من میدونستم پشت پرده این مانور ها یه چیزی هست به خاطر طرح یکپار ...

آره متاسفانه الان بازم میخوان مردم بدبختو بدبخت تر کنن ،چون الان که یکم جو دادن و داره میاد پایین مردم با ترس از ضرر میفروشن و یهو بالا میکشن و همونا مجبورن به قیمت بالا بخرن، والا کارخانه کشیده بالا و همه چی گرون شده و داره روز به روز میره بالا بعد الکی جو دادن که فقط جیب مردمو غارت کنن