2777
2789
عنوان

Esr خون

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 96 پست
ما همیشه برنج شما میخریم متاسفانه برنجی که میگیریم اسمش برنج شماله ، گرون میگیریم ولی بدرد نخور &nbs ...

برنج شمال اولین باره شنیدم اسمشو

اومدین برنج طارم بگیرین بهترین برنجه

البته اگر بلد نباشید بهتون میندازن

من خودم ببینم متوجه نمیشم مادرم اینا بعد پخت از عطرش میگن طارمه کلا اشنا نداشته باشی بنداز میکنن

برنج شمال اولین باره شنیدم اسمشو اومدین برنج طارم بگیرین بهترین برنجه البته اگر بلد نباشید بهتون م ...

شمال اسم برندی نیست 

ما تو شهر خودمون میگیم برنج ایرانی بده  ،  یه برنجی رو بهمون میدن و تمام .ما که شمال نیستیم ، ولی کیفیت  خوبی هم نداره خیلی هم گرون میخریم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمال اسم برندی نیست  ما تو شهر خودمون میگیم برنج ایرانی ،  یه برنجی رو بهمون میدم و ...

برین فریدون کنار برنج طارم بگیرید

لازم نیست زیاد بگیری یکم بگیر بگو پخت میکنم ازتون میگیرم پخت ک کردی خوب بود برو ازش بگیر فقط حواست باشه از کدوم کیسه خریدی اون مقدار برنجو

چقدر خوب🤗

ما خودمون برنج نمیکاریم زمینمونو میدیم به کسی ک زمین نداره نصفکاری بهش میگیم طرف کارای شالی رو انجام میده هزینهارو هم یمقدار خودمون میدیم علاوه بر زمین 

نصف نصف محصول رو میگیریم

رفتین دکتر؟ نتیجه چی شد؟

اره رفتم گفت از نظر من بخاطر بارداریه

بعد گفت ممکنه از سنگ کلیه یا حتی سینوزیتم باشه

گفت در هر صورت کاریش نمیشه کرد چون بهت استرس میده اصلا دیگه چکش نمیکنیم هرچند بخاطر بارداری میره بالا چون اولش نرمال بود برات

گفت ما این فاکتور رو اصلا تو بارداری چک نمیکنم برای چی برات نوشت دکتر قبلیت

بعد یه چرک خشک کن ضعیف نوشت گفت یه هفته بخورش بعد ازمایش بده

اره رفتم گفت از نظر من بخاطر بارداریه بعد گفت ممکنه از سنگ کلیه یا حتی سینوزیتم باشه گفت در هر صور ...

لطف می کنید بعد از استفاده دارویی که دکتر گفته نتیجه آزمایش تون رو به من بگین؟

می خوام ببینم دارو تاثیری داشته یا نه؟

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
لطف می کنید بعد از استفاده دارویی که دکتر گفته نتیجه آزمایش تون رو به من بگین؟ می خوام ببینم دارو ت ...

نمیخوام داروشو بخورم با دکتر قبلیم میخوام ادامه بدم

دکتر قبلیم این هفته ازمایش میگیره گفت اگر بالا بود چرک خشک کن میده بعد دوباره ازمایش میگیره

شما اگر یادت بود یه ده روز دیگه ازم بپرس بهتون بگم چون من تاپیکتون رو گم میکنم

نمیخوام داروشو بخورم با دکتر قبلیم میخوام ادامه بدم دکتر قبلیم این هفته ازمایش میگیره گفت اگر بالا ...

سلام

خوبین؟

آزمایش مجدد دادین؟

Esr خون تون پایین اومده ان شاالله؟

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483