2777
2789
عنوان

شوهر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 39 پست
نه  یه خواستگار دارم از همه لحاظ خوبن شغل خانواده اخلاق ثروت ولی به شدت زشته چهرش خیلییی ...

از من ب تو  نصیحت  باش ازدواج  نکن بعد چندشت میشه  اصلا پولداریش دیگه بچشمت نمیاد اونوقت  همهوچی داری  ولی  هر زوج  با وضعیت مالی متوسط  وخوشکل ببینی  حسرت میخوری اونوقت دیگه پولشم نمیخوای 

يه لجباز مهربون
نه  یه خواستگار دارم از همه لحاظ خوبن شغل خانواده اخلاق ثروت ولی به شدت زشته چهرش خیلییی ...

با ی نه خوشگل 

بدرقش کن ؛تمام 

زشتی هیچ وقت عادی نمیشخ

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از من ب تو  نصیحت  باش ازدواج  نکن بعد چندشت میشه  اصلا پولداریش دیگه بچشمت نمیا ...

خانوادم یه جورین 

ظاهرا میگن نه انتخاب باتو

ولی تو فشارم که نه فقط این

چون به شدت از همه لحاظ خوبن 

ایناهم راضین ولی کار من شده گریه

اینجور که میگی صد درصد روت نمیشه بندازی کنارت باهاش بری جایی و همش میخوای کنارش نباشی و شرم میکشی از خیرش بگذر ....

چهره مهمه ساده ازش نگذرباید دلت بیاد بغلش کنی ببوسیش نگاش کنی اگه زشت باشه خوشت نمیاد بهت  دست بزنه

ضمنا اگه بچه دارشی امکان اینکه بچت به باباش بشه قیافه ی زشتی داشته باشه هست