2777
2789
عنوان

اقدامیا ییان..‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چی بگم ایشالا ک هرچه زودتر باردار میشی♥️

انشالله همچنین 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
اووو چه دقیق همه چی دست خداس من که با یه بار اقدام بار دار میشدم اینبار بعد۸ماه هم نشد دست خداس حتی ...

ای وی اف که ۴۰ درصد ه

وهمیشه جواب نمیده

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

کلا دست شما نیست من یکساله اقدامم با اینکه هیچ مشکلی نشدم ولی باردار نشدم

شوهرت چی

خیلی ها علت ها مردونه س

گاهی یک زوج

گاهی هردو...

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

شوهرت چی خیلی ها علت ها مردونه س گاهی یک زوج گاهی هردو...

ازمایش داده مشکلی نداریم کلا 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
گاهی هم بی علته ماهم بااینک مشکلی نداشتیم یک سال و نیم طول کشید

آره

همین ها رو گفتن باید خدا بخواد

تواین سالها که علم پیشرفت کرده کسایی هستن 

بارها ای وی وف کردن یا میکرو

که جدیدترین روش هست ونشدن چون

کارخدا ست

بکی توهین سایت میگفت با ای وی اف نشده وطبیعی شده

خوب همون 

🌷