2777
2789
عنوان

بیاید ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 43 پست
از ایران از زمین از دنیا از خودش 

از همون پسره ک نوشتی املاک و اینا !!

خب برو. از دنیارو نمیدونم جوابه ی ن ولی خو میگی خیانت کرده، موندی ک چی، برگرده بگه اشتب شد!!

پسر کمه!!!

ولی خارجو قبول دارم برو حتما اگ شرایط داری، خودمم پی‌شم😑🤦🏻

از همون پسره ک نوشتی املاک و اینا !! خب برو. از دنیارو نمیدونم جوابه ی ن ولی خو میگی خیانت کرده، مو ...

نه اون ک کسی نیست بابا چند وقته اصلا ندیدمش.  من یه پنج سالی هست با یکنفر م ازون دارم میگم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از ایران از زمین از دنیا از خودش 

والا بخدا من فک میکردم دختری ک میخامش، ته ته ته ته همچیه

اخرش زنم شد

تهش یه خونه بنامش زدم ولم کرد از دادگا پاسگا بازی و گم شد رفت و الانم با پسرا ... و تهشم هیچ کوفتی نمیشه چون یجور کلاهبرداری عاطفی و مالی و ... کرد.

ولی خودمو جمع کردم

درک

ته این ادمها چیزی نی جز بیچارگی

و همه ک مث اون نیستن

یکی پیدا میشه سرش ب تنش بیارزه

برم زانو غم بگیرم ک چی

والا بخدا من فک میکردم دختری ک میخامش، ته ته ته ته همچیه اخرش زنم شد تهش یه خونه بنامش زدم ولم کرد ...

شما مردی . من ی دخترم برام سخته احساسی ترم.  تحمل این چیزا رو ندارم . نمیتونم درک کنم یک نفرو دوست داشته باشی بعد بفهمی اونی ک  میشناختی نبود . میفهمید

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

شما مردی . من ی دخترم برام سخته احساسی ترم.  تحمل این چیزا رو ندارم . نمیتونم درک کنم یک نفرو د ...

درسته، قبول دارم حرفت رو. از بعد عاطفی برا خانمها سخت‌تره و اونم بعد اینهمه سال!!

نمیفهمم چرا خدا، دختر بده رو جلو پسر خوبه میذاره

و پسر بده رو جلو دختر خوبه!!!!!!!

ولی همینقدو میدونم ته زندگیت، قطعا اینجایی ک هستی، نیست.

ببین هر روز دعای توسل بخون کم کم اگه تونستی نمازت رو هم بخون یا قرآن بخون . بهت قول میدم حالت خیلی ز ...

مممنونم خانم😔

خودت دقیقا مشکلت چیه؟

افسرده شدم همه چیو ول کردم دیگ زندگی نمیکنم تحمل میکنم . هیچی خوشحالم نمیکنه