2777
2789
الرزید به چی داره بچه اتون ،؟

اوایل به همه چی بود 

ب مرور بهتر شد 

الان پروتئین گاوی لبنیات کاکائو بادمجون توت فرنگی اسانس توت فرنگی

کنجد و..... چندتا دیگه ک الان یادم نمیاد

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من آلرژی نداره رفلاکس هم قبلا داشت بازم دارو میخوره ولی وزن نمیکیره

میدونم گل ، رفلکسش یا بخاطر آلرژیه یا دارو رفلکسش بهش نمیسازه

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
خوبه که چند وعده غذا میدی بهش...شیر خودت رو هم نمیخوره؟ اخه شیر ar بدمزه است شاید مزه اشو دوست نداره ...

دو وعده یا سه وعده شیر خودمو قبلا تو خواب میخورد الان چن روزه بهتر شده میخوره

اوایل به همه چی بود  ب مرور بهتر شد  الان پروتئین گاوی لبنیات کاکائو بادمجون توت فرنگی ا ...

دختر منم‌اوایل گفتن  حساسیت به پروتئین گاوی  داره اگزما و اسهال و دفع چربی داشت الان علامتی نداره و شیردغیر رژیمی میدم شما چن ماهشه ؟الانم علائم  داره ؟ 

دختر منم‌اوایل گفتن  حساسیت به پروتئین گاوی  داره اگزما و اسهال و دفع چربی داشت الان علامت ...

الان۱۶ ماهشه

خب خدارو شکر پس خوب شده دختر شما💗

پسر من اگه زیاده روی کنم توی تست منفجر میشه😐رفلکس شدید میگیره سوختگی مقعد ک زخم میشه مقعدش میگیره بی‌قراری و نفخ و دل درد میگیره یکمم اسهال میشه

یبار التهاب روده گرفته بود خوب شد

الان۱۶ ماهشه خب خدارو شکر پس خوب شده دختر شما💗 پسر من اگه زیاده روی کنم توی تست منفجر میشه😐رفلکس ...

همیشه پروبیوتیک بده بایولاکت یا رتفلور  من اینارو تا ۱۱ماهگی کامل دادم حساسیت ش خیلی کم شد ببخشید یه سوال دارم رنگ مدفوع ش چطوره ؟

الان۱۶ ماهشه خب خدارو شکر پس خوب شده دختر شما💗 پسر من اگه زیاده روی کنم توی تست منفجر میشه😐رفلکس ...

وزن گیری ش چطوره ؟مشکل من شیر نخوردن و وزن نگرفتنشه الرژی وزن گیری و مختل می کنه و رفلاکس هم 

همیشه پروبیوتیک بده بایولاکت یا رتفلور  من اینارو تا ۱۱ماهگی کامل دادم حساسیت ش خیلی کم شد ببخش ...

کلا از ۱۰ ماهگی یکم بهتر میشن و یک‌سالگی به بعد رو به بهبودی میرن

پروبیوتیک هم هروقت تو تستم بهش میدم ... پسر من خداروشکر حساسیت دارویی نداره ندی لاکت بهش سازگاره  البته پروکید هم میدم...

خواهش میکنم ، معمولیه هرچی بخوره همون رنگه😑🙈😅🤣

وزن گیری ش چطوره ؟مشکل من شیر نخوردن و وزن نگرفتنشه الرژی وزن گیری و مختل می کنه و رفلاکس هم 

آلرژی وقتی ی چیزی تست کنی و بدن واکنش بده استپ وزنی میده ، بچت واکنش داده ببین چی جدید دادی و از کی اینطور شده 

رفلکس هم امتناع میاره پسر من امتناعه چندروزه ...

خدارو شکر وزن گیریش خوبه بیومیل سوی میدم ، آلرژی خیلی پیچیدست پسرم با این شدت آلرژی حتی نئوکیت هم حالشو بدتر کرد فقط بیومیل سوی ساخت