ادمای متظاهر بهش میگفتن حاجی ولی لجن دراومد،خانم هایی ک بیگناهن ولی اخرش کاسه کوزه سروشن خراب میشه و باید قربانی فرهنگ غلط بشن
مردای سواستفاده گر،نادیده گرفته شدن زن حتی تو رابطه جنس.ی با شوهرش،و...
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فیلمش عین زندگی من بود با این تفاوت که من از بردار شوهرم دور شدم و به شوهرم نگفتم 😔 قطع ارتباط کردم ...
عزیز دلم خدا از شرش دورت کنه🫂
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
اینو یادم رف بگم😭فک کن ی زنب جایی برسه با شوهر خیانت کارش بمونه ،درد بزرگیه اونم ی جور دیگه قربانی بود و گنا داشت🥲
😭بخدا مترسم حتی خونه مادر شوهرم برم از بس بدم میاد باهاش روبرو شم از شوهرمم میترسم
خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
درسته واقعیت جامعه هستش ولی نباید همچین فیلم های ساخته بشه که بیشتر عادی بشه زنا فکرکنن همیشه باید ب ...
مردای دورو ورم ک دیدن فیلمو همون حس منو از فیلم گرفتن،انزجار وعصبانیت از جلال،و قربانی شدن زن ها
😭بخدا مترسم حتی خونه مادر شوهرم برم از بس بدم میاد باهاش روبرو شم از شوهرمم میترسم
کاش خیلی نبینیش،رفت و امدا کم ش،یا مجبور ی ببینیش خیییییلی سرد باشی،نذاری باهاش تنها بمونی 🥲