2777
2789
عنوان

چرا بجای خودم دخترمو صدا میزنه؟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 44 پست
تو هم جواب نده وقتی دخترتو صدا کرد  خودت سیاست نداری چرا میری خونه تکونی کپک بزن به کمردرد ... ...

آخه نرم تو این حیاط محل سگ هم بهم نمیزارن مثلا خواهر شوهرم میاد کمک من نرم دیگه نمیتونم کلا برم خونش ولی شوهرم میره و منم نمیخوام این اتفاق بیوفته چون بیشتر خوشحال میشن😔

وقتی یجا زندگی میکنید از اولش باید بدونین یسری چیزا پیش میاد و مهم برات نباشه خودت پیر میشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دیگه کاریش ندارم ولی واقعا آدم خیلی ناراحت میشه

ناراحت چی آخه؟

آدمی که درک و فهم نداره

ایشون بزرگتره باید حواسش به رفتارش باشه. تو این سن و سال رفتار کردن بلد نیست بعد شما ناراحت میشی؟!

کی مهمتر از خود شما آخه؟!

دخترتو صدا زد جواب نده. توی کارها کمکش نکن مگه ایشون میاد به شما کمک میکنه. حتی اگر درخواست کمک کرد بگو میام ولی نرو

یکم سنگین بگیر خودتو. 

کمتر برو خونشون.

برای غذا رفتی یکم باغذا بازی کن زیاد نخور یه تشکر سرد کن. قبل رفتن به شوهرت بگو من سرم درد میکنه زیاد نمیمونم. بعد شام سریع تر خداحافظی کن برگرد خونه.

رفت و آمدت رو به حداقل برسون.

واقعا یه سری لیاقت عروس خوب ندارن.

مادرشوهر منم هروقت کاری باهام داره به همسرم میگه یعنی : امیر به ایلدا ( بیشتر وقتا میگه زنت) بگو این کارو بکنه. 

☹️😂

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اصلا دیگه کاریش ندارم ولی واقعا آدم خیلی ناراحت میشه

عزیزم این بندگان خدا بیشترشون در جوانی زندگیای سختی داشتن ، جامعه به شدت مرد سالارتر از الان بوده دخالت مادرشوهر، کتک زدن های شوهرشون

الان که راحتی عروسها رو میبینن بعضیاشون حستدت میکنن دست خودشون نیست اینجوری میشن که عروس چرا خوب میپوشه چرا راحته چرا من نبودم پس.

مشکل از شما نیست اصلا به خودت نگیر بیخیال باش

توقع مهربانی و همراهی هم ازشون نداشته باش اون با خودش درگیره.

آخه نرم تو این حیاط محل سگ هم بهم نمیزارن مثلا خواهر شوهرم میاد کمک من نرم دیگه نمیتونم کلا برم خونش ...

چه بهتر

اینجوری که به نفعته

چرا دوست داری بری

اگرم بعد یه مدت دیدی شوهرت رو پر میکنن و شستشوی مغزی میدن بنای جابجا کردن خونه بذار. همه مشکلات شما ریشه در همین نزدیکی داره.

یه خوبی داشت حداقلش شناختیش 

خداروشکر داری میری

خیلی از خودراضیه انگار

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

یادم ب ی بنده خدا اومد اسی تو روستا هستین آخه همچین موردهایی بیشترتو یک روستا دیدم طرف میگفت تو ظرفی چیزی براشون میبرم کثیف پس میدن یا کاری ب طرف دارن اسم بچش صدا میزنن خصلت های خاصی داشتند 

✍️شاید روزی هر دو ما پشیمان شویم .....(تو از رفتنت )و ( من از دوست داشتنت ).🎭
بیخیال باش و تا حد ممکن ارتباطت را کم کن و وقتی دیدی فقط احترام بهش بذار و بچسب به شوهرت و تمام

همین کارو کردم تا حالا ولی آدم نمیتونه انکار کنه که عصبی میشه!بخدا آوم یه عروسایی میبینه که اصلا یک درصد هم به دردبخور نیستن ولی کسی هم کاریشون نداره

منظورت خودمم یا مادر شوارمو میگی؟

خودت عزیزم 

خودت تو الویتی

من چکار مادرشوهرت دارم. اون اگر درک داشت قدر خوبیاتو میدونست.

حواست باشه شما الگوی دخترت هستی. اینجوری در برابر هر رفتاری سکوت کنی داری به دخترت روش زندگی یاد میدی. به اونم فکر کن و برای خودت ارزش قائل باش.

از ترس رفتار سرد بعدشون، مدام باج میدی که چی بشه.

شوهرت هم اگر واقعا بعد چندسال ازدواج مامانی هست، واقعا ارزونی خودشون.