2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدعلاعم افسردگیتون چیه

مفصله... باید کلی تایپ کنم یهو حسش پرید : ))

همین بیحوصلگی که حتی نمیتونم پاشم یه قرص بخورم یکی از مهمترین علایمشه.

یه حس خنثایی نسبت به همه چی دارم..نه ناراحتم نه شادم.. هیچی.. هیچی هیچی واقعا. 

بیخوابی هم هست.. بعضیا هم پرخواب میشن.

الکی گریه ام میگیره و چیزی اذیتم میکنه که نمیدونم چیه.

بقیه اش هم یه چیزایی مثل اینا دیگه.. 

مفصله... باید کلی تایپ کنم یهو حسش پرید : )) همین بیحوصلگی که حتی نمیتونم پاشم یه قرص بخورم یکی ...

ولی تو درمان افسردگی تنها کسی که میتونه بهت کمک‌کنه خودتی نذار زیاد بهت غلبه کنه

مفصله... باید کلی تایپ کنم یهو حسش پرید : )) همین بیحوصلگی که حتی نمیتونم پاشم یه قرص بخورم یکی ...

من خیلی گیرمیدم به چیزی بعدش که دارمش دودل میشم یا نسبت به همه خیلی بدبینم درحالیکه واقعا همروخوب میشناسم حسم قویه نمیدونم چیکارکنم اطرافیانم خیلی ازین لحاظ روم فشارمیزارن که توبدی

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
ولی تو درمان افسردگی تنها کسی که میتونه بهت کمک‌کنه خودتی نذار زیاد بهت غلبه کنه

عزیزم... من از سال 87 دچار این لعنتیم : )))

مدام درگیرش میشم میره و میاد. 4 ساله تحت درمان داروییم.. این سری دیگه آخراش بود و داشتم خوب میشدم متاسفانه یه سری اتفاق پشت سر هم افتاد که کم آوردم و اینجوری شد. نیازه که دوز داروهام یکم بیشتر شه تا ذهنم آروم تر بشه بعدش خوب میشم فقط پروسه درمان یکم طولانی شد. امــا اینو بگم .. تو افسردگی آدم هیچ اراده ای از خودش نداره ... غلبه میکنه اول و آخرش .. اصلا مرض عجیبیه. اراده آدمو کامل میگیره ازش. حالا من که حالم زیاد بد نمیمونه ولی اگر از اطرافیان خدای نکرده کسی دچارش شد بیشتر متقاعدش کنید بره روانپزشک (و نه مشاور، فقط و فقط روانپزشک) چون درمان دارویی فقط جوابه و هر چه زودتر درمان شروع بشه، زودتر هم نتیجه میده. 

من خیلی گیرمیدم به چیزی بعدش که دارمش دودل میشم یا نسبت به همه خیلی بدبینم درحالیکه واقعا همروخوب می ...

وسواس فکری نداری؟ حتما برو دکتر.. من فقط اینو فهمیدم که روح رو هم مثل جسم مراقبش باشیم و تا دیدیم حالش یه ذره هم که شده خوب نیست سریع به فکر درمانش باشیم. 

یه دفعه از پنج شنبه حالم‌بد شد

شب بیدار شدم دیدم‌انگار مری و معدم‌داره ساییده میشه

کل شکمم‌درد میکنه

پشت معدمم‌‌درد دارم‌انگار دیسک باشه

یه روز تعطیل داشتیم اونم‌دارم با مریضی سر میکنم

خدایا مریضارو شفا بده