2789
عنوان

پستچی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه بار سوار اسنپ شدم یه پسر جوون و چشم و ابرو سیاه مژه بلند بود   هی از اینه نگام می‌کرد یه جور بد نگاش کردم تا آخر دیگه نگا نکرد ولی اینقدر قیافش خوب بود که یادم موند 

مامانم میگه این دنبال فرصت بوده   

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
یه بار سوار اسنپ شدم یه پسر جوون و چشم و ابرو سیاه مژه بلند بود هی از اینه نگام می‌کرد یه جور بد نگا ...

شمارشو داری ندایی بده بهش خوشحال میشه 😂😂😂

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
حله چون شما اینحایین فردا همینجا شات میزارم 😂😂😂😂

منم تگ کن نامسلمون😂💔🤌🏻

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 
شمارشو داری ندایی بده بهش خوشحال میشه 😂😂😂

خخ اهل دوستی نیستم

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم