2789

اینم بگم عروسمونم خیلی خوبه 

من به تازگی خواهر ۱۸ سالمو از دست دادم خیلی مواظب من و مادرم بود خیلی هوامونو داشت حتی باردار شد به نیت اینکه حال ما رو عوض کنه

خدایا مرا آن ده که آن به   
آره خدایی  ماشاالله خودش ۳ تا بچه داره . پسر کوچیکش با پسر منه  الان از خواهر نداشتم برا ...

خدا خیرش بده آفرین به تربیتش دست مادرشوهر و پدرشوهرت رو ببوس...

خدا به شما هم خیر بده که کمک کار دیگرانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا خیرش بده آفرین به تربیتش دست مادرشوهر و پدرشوهرت رو ببوس... خدا به شما هم خیر بده که کمک کار دی ...

دقیقا روز تولدم مادرشوهرم بهم هدیه میده بهش میگم شما بهترین هدیه که همسرمه بهم دادین 

دست شوهرم خالیه اما شکر خوش اخلاقه

خدایا مرا آن ده که آن به   

سلام. ببخشید این جا پیام میدم،میشه درخواست دوستیمون رو قبول کنین،من میخواستم برنامه نویسی یاد بگیرم ،کامپیوتر رو درحد  word بلدم،کلاس نمیتونم برم میخواستم مجازی یاد بگیرم،یکی از مدرس ها توی یه کلیپپپ گفت باید آی سی دی ال رو فول باشی تا بشه برنامه نویس خوبی بشی ،درسته؟

سلام. ببخشید این جا پیام میدم،میشه درخواست دوستیمون رو قبول کنین،من میخواستم برنامه نویسی یاد بگیرم ...

باید مبانی اولیه برنامه نویسی رو بلد باشی 

فلوچارت الگوریتم تا حد خوبی زبان 

و بدونی چی میخوایی انجام میدی ،۱۰۰ تا مدل برنامه نویسی و زبان داریم باید برنامه داشته باشی و درست پیش بری ،

خدایا مرا آن ده که آن به   
سلام. ببخشید این جا پیام میدم،میشه درخواست دوستیمون رو قبول کنین،من میخواستم برنامه نویسی یاد بگیرم ...

من تخصصم نت ورک و شبکه هست ، کار خاصی نمیتونم براتون انجام بدم 

اما فکر کنم سی پلاس پلاس پایه باشه 

خدایا مرا آن ده که آن به