2789
یک کم وقت میبره تا خوب بشن باهات ولی خوب میشن

من حاملم. چن وقت درمیون میام خونه بابام یک هفته میمونم. شوهرم خونه تنهاس کاری میکنه؟ دختری، چیزی، سیگار، فلان.   چیزی حس می‌کنی؟ 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

[QUOTE=293319421]من حاملم. چن وقت درمیون میام خونه بابام یک هفته میمونم. شوهرم خونه تنهاس کاری میکنه؟ دختری، چیزی، برو خونت همیشه باش که به مشکل بر میخوری

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
[QUOTE=293319421]من حاملم. چن وقت درمیون میام خونه بابام یک هفته میمونم. شوهرم خونه تنهاس کاری میکنه ...

جدی؟ توروخدا چیزی میدونی بگو. با دختری رابطه داره من خونه نیستم؟ یا چیزی مصرف میکنه؟ 

امیدوارم مثل پای طلاق که حس کردید گفتید و درسته برگشت به زندگیمونم که حس میکنید درست دربیاد

همه چی دست خداست ایشالله که خدا خودش زندگی تو خوب کنه

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
جدی؟ توروخدا چیزی میدونی بگو. با دختری رابطه داره من خونه نیستم؟ یا چیزی مصرف میکنه؟ 

چیزی نمگیم بهت چون خوب نیست حامله هستی.فقط خونت باش نرو همش خونه بابات پیش شوهرت و زندگیت باش

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
چیزی نمگیم بهت چون خوب نیست حامله هستی.فقط خونت باش نرو همش خونه بابات پیش شوهرت و زندگیت باش

باشه فردا میرم خونم. ولی بهم بگو خاهشمیکنم. میخام حواسم جمع باشه و مثل خنگها نباشم. لطفا بگو. خاهشمیکنم