2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 25 پست
اخه میدونی من ریاضیم افتضاحه میخام ریاضیو کلا نزنم عربیم فقط معنی میزنم قواعدم ریدههه😂😐

قواعد اولش خیلی سخت پیداس اگ فیلمای آموزشی کتابای تستی و آموزشیو بگیری و قواعدو یجا حتما یادداشت کنی میفهمی چقد راحته منم مثه تو ریاضیم بد بود ولی شروع کردم به کار کردن بدون هیچ امیدی با همین وسایل آموزشی کم کم فهمیدم ریاضی سخت نیس من بلد نبودم چجوری بخونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قواعد اولش خیلی سخت پیداس اگ فیلمای آموزشی کتابای تستی و آموزشیو بگیری و قواعدو یجا حتما یادداشت کنی ...

باشه ممنون دیگه ایشالا از اوایل تیر شرو میکنم ایشالا تلاشم جواب بده

در من خری به گل نشسته=/!🫏
باشه ممنون دیگه ایشالا از اوایل تیر شرو میکنم ایشالا تلاشم جواب بده

حتما عزیزم توکلت به خدا باشه زیادم به بقیه نگو چی میخوای قبول شی بهشون بگو هر چی شد شد چون باعث میشه استرس بگیری واقعا 

حتما عزیزم توکلت به خدا باشه زیادم به بقیه نگو چی میخوای قبول شی بهشون بگو هر چی شد شد چون باعث میشه ...

عاره هی انرژی منفی میدن ب آدم 

ممنون مرسی انرژی گرفتم از حرفاتون 💕😁

آها، خب خیلی خوبه تنبل بازی درنمیارید بگید آی دده خسته میشم انسانی نیستم ولی فکر کنم شانس قبولیتون ...

عاره چون انسانی خیلی راحته اگه بخویم 

بازم ممنون 😁