2777
2789
عنوان

بیا اینور بازار 😅

205 بازدید | 15 پست

دوستان عزیز کدوماتون پست کنکوری آید یا دوازدهم و نهایی دارید؟

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاید آخر شب به هم گزارش بدیم هر کی بیشتر خونده باشه به اونی که کم تر خونده چالش میده انسانی با انسانی

تجربی با تجربی 

و ریاضی با ریاضی مقایسه میشه 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

پشت کنکوریا الان سخت مشغولن 

اونایی که هم که نهایی دارن سخت تر مشغولن 

شما هم پاشو برو سر درست اینجا همیشه هست ولی تا کنکور راهی نیست... 

چالش کیلو چنده 

بشین درستو بخون چیکار به بقیه داری😐😮‍💨 

از قدیم گفتن چیزی که واسه شما آرزوعه واسه ما خاطره است... اینا همش راه های فرار از درسه🤣😅(شوخی)

پشت کنکوریا الان سخت مشغولن  اونایی که هم که نهایی دارن سخت تر مشغولن  شما هم پاشو برو س ...

نه والا من امروز یکم آزادم باز از فردا بدبخت میشم روزی هشت تا ده ساعت می خونم

نه والا من امروز یکم آزادم باز از فردا بدبخت میشم روزی هشت تا ده ساعت می خونم

8 ساعت هیچی نیست😐😮‍💨 

ماه آخر باید رو 13 - 14 ساعت باشی دختر 

یه سال تحمل کردی 

یه ماه هم روش 

تموم شد دیگه 

بخدا یه عمری بیکاری... 

من اگه برگردم به گذشته ماه آخر اصلاً نمیخوابم😅 

میری دانشگاه دیگه کجا بود درس بخونی شب امتحان... تفریح عشق و حال بعدم رشتت اگه خوب باشه آیندت تامینه

8 ساعت هیچی نیست😐😮‍💨  ماه آخر باید رو 13 - 14 ساعت باشی دختر  یه سال تحمل کردی  ...

خب کیفیت مهم تره واقعا من خودم پارسال تجربه کردم فهمیدم کیفیت مهمه

من یازدهمیم و از تابستون پشت کنکوری محسوب میشم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

8 ساعت هیچی نیست😐😮‍💨  ماه آخر باید رو 13 - 14 ساعت باشی دختر  یه سال تحمل کردی  ...

آغا چرا الکی میگید بخدا پارسال منو همینجوری گول زدید اومدم دانشگاه دست و دلم به درس خوندن نمیره همش میگم قرار بود پارسال آخرش باشه چرا نشد معدلم داغون شده