2789
واقعا ناراحت شدم برات عزیزم ولی بخودت برس زیاد فکر کنی از پا می افتی خدایی نکرده

ممنون گلم عزیزم 

اره خیلی حالم بده 

همش در حال گریه ام

دیگه فردا برم باز ارمایش بدم 

ببینم چی میشه

نها چیری الان برام مهمه همینه دیگه 

والا...دیگه...والا...

برام خیلی دعا کن 

واسه فردا

💔💔💔💔💔💔😔😔😔😔😔😔😔☹😕😓😓😓😕☹😔😔☹☹☹😕😓😔🤨😔😐😞😞😥😭😭😭😞😶🙁😑

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان به فاصله دو سه هفته التهاب لوزه و تب گرفتم  نمیدونم چمه

دختر منم همینه ،خسته شده دیگه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
دختر شما هم لوزه هاش بزرگه؟  مشکلش چیه که اینجوری میشه؟ چند سالشه؟

۱۵سالشه ،بله دیروز گلوش را نگاه کردم دیدم چه بزرگه،خیلی سرما میخوره زود به زود.

ولی اینم فک کنم ویروس جدیده ،گلو درد و تب و گوش درد.

دکتر گفت به خاطر گلوشه که گوشش هم درد میکنه .

فعلا چند تا آمپول  پنسیلین نوشته براش 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
۱۵سالشه ،بله دیروز گلوش را نگاه کردم دیدم چه بزرگه،خیلی سرما میخوره زود به زود. ولی اینم فک کنم ویر ...

ان شالله بهتر باشه 

گلم عزیزم

منم بچه بودم زیاد سرما میخورد ولی دیگه بزرگ شدم اینجوری نبودم گاهی سرما خوردن زیاد هم نبودم

نمیدونم دیگه چرا یکدفعه اینجوری شده

تازگیا حس میکنم لوزه هام بزرگتر شدن حفره دار شدن و عجیب غریب ورم دارن انگار

یه لایه های زردی هم روشون گاهی هست

حالا دو بار تا حالا حالت گام‌های و تب و بدن دردپیدا کردم گلوم شدید درد نمیگیره ولی حس درد رو ته حلقم دارم 

آنتی بیوتیک که میخورم بهتر میش بنظر شما آنتی بیوتیک بهتدش میکنه یعنی میکل باکتری و ایناست؟؟؟؟

گلم عزیزم

💓❤💕❤❤❤❤❤❤💕💞

[QUOTE=292843326]ان شالله بهتر باشه  گلم عزیزم منم بچه بودم زیاد سرما میخورد ولی دیگه بزرگ شدم اینجوری نبودم گ ...[/QUOTE.

پیش پزشک رفتین ،چی گفتن ؟

[QUOTE=292843326]ان شالله بهتر باشه  گلم عزیزم منم بچه بودم زیاد سرما میخورد ولی دیگه بزرگ شدم ...

امروز وقت گرفتم برم شانسم دکتر عمل داشت 

کنسل کرد 

ولی دیگه میخوام برم تو این یکی دوروز 

خیلی استرس دارم

امروز وقت گرفتم برم شانسم دکتر عمل داشت  کنسل کرد  ولی دیگه میخوام برم تو این یکی دوروز& ...

نه عزیز دلم ،مطمئنم چیز خاصی نیست ،فقط برای اینکه آرامش بگیری برو پیش پزشک 

نه عزیز دلم ،مطمئنم چیز خاصی نیست ،فقط برای اینکه آرامش بگیری برو پیش پزشک  

ممنون گلم عزیزم 

خداکنه 

راستش من سر ایدز میترسم چون خیانت دیدم از نامزدم که همش ربطش میدم به اون میگم نکنه ایدز وار میخوام باز برم امروز تست بدم ولی خداروشکر رابطه کامل نداشتیم

برام خیلی دعا کن

💔💔💔💔💔💔❤❤💞🙁🙁😞😐😔😔😔🙁😔😔😔

ممنون گلم عزیزم  خداکنه  راستش من سر ایدز میترسم چون خیانت دیدم از نامزدم که همش ربطش می ...

قربونت عزیزم ،منم خیانت دیدم ولی نمیدونم رابطه جنسی هم داشتن یا نه 

همش میگم نکنه شوهر عوضیم منو هم مریض کنه ،تو ماشینش ژل بی حسی پیدا کردم ،قایمش کرده بود .

حتما با کسی رابطه داره دیگه 

نمیدونم بعضی وقتا اینقدر فک میکنم میخوام دیوونه بشم.

ولی عزیزم شما  نترس ،انشالله که چیزی نیست ،ولی از این به بعد رابطتتون محافظت شده باشه ،از کان.  د.  و. م استفاده کنین و رابطه دهانی هم نداشته باشین

قربونت عزیزم ،منم خیانت دیدم ولی نمیدونم رابطه جنسی هم داشتن یا نه  همش میگم نکنه شوهر عوضیم م ...

ما بهم زدیم گلم

چون هنوز محرم بودیم و عقد نبودیم 

من راستش نتونستم کنار بیام باهاش دیگه 

ولی خوب رابطه دهانی باهاش داشتم متاسفانه فقط 

و از همین هم میترسم

رابطه کامل نداشتیم خداروشکر 

ولی نمیدونم همون دهانی هم چقدر میتونه خطر داشته باشه بنطر شما؟

ای وای چقدر بد 

برو شمام یه تست بده خیالت راحت شه 

خیلی سخته 

خدا لعتتشون کنه 

که اینارو میکنن

نمیدونم اینا چرا نمیترسن خودشون 

شما همش از کا ند وم استفاده میکنید؟😔😔😔

💔💔💔😔😔😞🤨😥😓🤭

ما بهم زدیم گلم چون هنوز محرم بودیم و عقد نبودیم  من راستش نتونستم کنار بیام باهاش دیگه  ...

نه عزیزم ،شوهرم لوله هاش رو بست که دیگه بچه دارنشیم ،و من نتونستم ثابت کنم رابطه جنسی با کس دیگه داشته ،واسه همین رابطمون بدون کا ...ن..د ..و ..م هست 

خیلی میترسم ولی مثل احمقا خودمو زدم به اون راه 

چون خیانت تلفنیش بهم ثابت شد ولی خیانت جنسییش نه ،

خدا راشکر که قبل عقد بهت ثابت شد و ولش کردی ،جدایی با وجود  بچه خیلی سخته

نه عزیزم ،شوهرم لوله هاش رو بست که دیگه بچه دارنشیم ،و من نتونستم ثابت کنم رابطه جنسی با کس دیگه داش ...

اره راست میگی 

شرایط شما واقعا سخته 

امیدوارم اینجور ادم ها رو خدا لعنت کنه 

نگران نباش ان شالله چیزی نشده 

رک به خودش بگو من میدونم اینکارو میکنی 

بفکر مریضی خودت نیستی 

بفکر مریضی من با شمام یک تست بده خیال خودتو راحت کن 

حتما 

گلم عزیزم

اره من دیدم الان اینجوری وای بحال بعد گفتم ولش طاقت نیاوردم 

ولی

این دو سه ماه زندگیم جهنم شده