2777
2789
عنوان

در چ حالین😌😂

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 33 پست
ای بابا  منم پریودم دارم میمیرم😐

نه بابا اگه پریود بودم که الان باید میرفتم بیمارستان من پریودی هام داغووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه خیلی درد های شدید میگیرم 

حالا بدی اینه پریود نمیشم چند وقتم هست خیلی هوس ترشی کردم منتظرم زود پریود بشم تموم بشه بعد بخورم چون قبلش بخورم درد بیشتر میشه اما بدی اینه پریود نمیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی یه شیطنت خاصی تو تیتر تاپیکتههههه🫠🤣 ولی من همچنان سینگل در عین متاهلی به سر میبرم 

😂😂😂

من همیشه شیطونم اینو همه میدونن

وقتی می‌خوام شیطونیمو نشون بدم از این استیکر 😌 استفاده میکنم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
رو کاناپع دراز کشیدم.منتظرم پروفی ک می‌زارم تاییدشع🥲😂

😂😂

از انتظار عشقی که از جنگ باید بیاد بذتره این

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
😂😂😂 من همیشه شیطونم اینو همه میدونن وقتی می‌خوام شیطونیمو نشون بدم از این استیکر 😌 استفاده میک ...

🥲🤣گلبم شکست حتی تایمی که همه انتظار شیطنت دارن از متاهلا باز من شیطونی نکردم هعییییییی روزگار پشمالو 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
🥲🤣گلبم شکست حتی تایمی که همه انتظار شیطنت دارن از متاهلا باز من شیطونی نکردم هعییییییی روزگار پشما ...

به خدا من دورممم، ازش🙂😂

فکر بد بد نکنیااا

رفتم یه دوش بگیرم بیام اکمدم دیدم خوابش برده🙄

ای کلکا😂😂😂

ضد حال زده 

منم داشتم باهاش صحبت کردم گفت داشم من برم قهوه بخورم زود برمگیردم اگر بودی

در حال گریه زاری

چ شده دردت دیم🙂