2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷ سالشه خودش سر میکنه من و باباش حرص میخوریم میگیم زوده فایده نداره

خواهرزاده من ۵ سالش میپوشه بعضی وقتا هی بش میگیم نمیخواد راضی نمیشه 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
چادر محلي چيه?

چادر بلوچی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من خودم هم الان سر نمیکنم مشخصا به دخترم هم اجباری نمیکنم . تو مدرسه بهش درس میدن به اندازه کافی و اگر دوست داشت دنبالش میره اگر هم نداشت که هیچ

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
ممنون پاسخ داديد سرچ کردم تو نت چقدر زيباست بنظر خيلي هم خنک مياد

اره هم خنک هم قشنگ😄وال بندری هم سرمون هست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اخ چقدر دلم خواست بيام اون طرفا کلي خريداي خوشگل و خنک کنم

😍الان گرمه آذر هوا خوبه

ان شاالله يه روز ميام

انشاءالله