2777
2789

اره بعد از عقدم با همسرم خیلی گریه کردیم باورم نمیشد بعد از ۴ سال سختی بلاخره بهم رسیدیم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااااااا اخه

خواهرم بعد ۱۷سال خود به خود باردار شد اولین بچشو 

دو سال بعدش خدا دومی رو بهش داد.

هر دو تا بچه هاش ماهن ماه .

اولی پسر و دومی دختر.

الان دامادمون اعتیاد پیدا کرده خواهرم هر کاری می کنه نمی تونه بزاره کنار.

هفته ی پیش خود کشی کرد خواهرم ولی شانس آوردیم زود رسوندیمش بیمارستان.

دیگه خواهرم چون ۱۷سال کلی قرصای هورمونی برای بارداری خورده بود یکم طاقتش کم شده در برابر مشکلات.

از دست شوهرش دیگه کلافه شده.

به خاطر بچه هاش نمی تونه جدا بشه .

مونده تو برزخ بدی

خواهرم بعد ۱۷سال خود به خود باردار شد اولین بچشو  دو سال بعدش خدا دومی رو بهش داد. هر دو تا ب ...

عزیززززم الهی بحق حضرت زهرا مشکلشون حل شه گلم.براش توسل به امام زمان بگیرید انشالله مشکلشون حل شه

2790
2778
2791
2779
2792