2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ختم ۴ روزه رو انجام دادید؟... همون سوره ضحی و نور و شعرا؟ 

آره یه بار انجام دادم اما برامن نشد تو چی انجام دادی برا یکی ازدوستام میگفت نتیجه داشته و برگشته 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
پول خوشبختی نمیاره آسایش میاره منم خوشبختی رو با عشقم همه جوره دوس دارم ولی عروسی فقط خودم نیستم بای ...

حالا تو مگه چندسالته در شرفِ اردواجی بعد دانش اموزم هستی😶

[QUOTE=292610676]فقط برگرده بفهمه اشتباه کرده و برگرده به خدا هیچی نمیخوام دیگه [/QUOT🥺🥺🥺کاش ...

برام دعا کن فقط خدا گفته دعایی ک درحق بقیه میکنی زودتر جواب میده توروخدا تو نمازات هروقا یادت افتاد دعا کن من لحظه لحظه عمرم رو کنارش گذروندم بعد اونم دیگه نه میخوام و نه میتونم به کسی دیگه حتی فک کنم دعا اونهمه آرزو نشه حسرت تاآخرعمرم فقط یه فرصت دیگه خدا به زندگیم بده

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
برام دعا کن فقط خدا گفته دعایی ک درحق بقیه میکنی زودتر جواب میده توروخدا تو نمازات هروقا یادت افتاد ...

ای خدا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺حالا من نماز نمیخونم ولی ایشالا که زودتر برگردهههه

ای خدا🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺حالا من نماز نمیخونم ولی ایشالا که زودتر برگردهههه

مهم دلته گلم کسی چه میدونه شاید دل تو به خدای بزرگ خیلی خیلی نزدیکتر از مانماز خونا باشه مهم انسانیت