2777
2789
عنوان

باردارا بیایید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست
 ببین اصلاح سبک خیلی جواب میده من خودمم نمیشد تنبلی داشتم یکم ۸ کیلو کم کردم خیلی رژیم سالم خوا ...

عزیزم من نه تنبلی دارم نه اضافه وزن نه هیچ مشکلی اما انگار خدا کلا نمیخواد بهم بده خیلییی ممنونم بابت دعات عزیزم❤️❤️

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نه تنبلی دارم نه اضافه وزن نه هیچ مشکلی اما انگار خدا کلا نمیخواد بهم بده خیلییی ممنونم باب ...

ن خدا چرا نخواد ببین من دکتر میرم چقد ادم سالم ک اینجورین چ اشکال داره یکم تحرک کن ورزش کن وزن تو از قدت حداثل ۳ الا ۴ کیلو کمتر باشه و اینکه از گیاهان تب سنتی کم بگیر 

ن خدا چرا نخواد ببین من دکتر میرم چقد ادم سالم ک اینجورین چ اشکال داره یکم تحرک کن ورزش کن وزن تو از ...

همه اینکارا رو کردمو میکنم عزیزم تحت نظر دکتر و همینطور طب سنتی هم هستم تحرک و ورزش هم دارم هر چی فکرشو کنی کردمو میکنم سه ساااال شده تنها دلیلش اینه که خدا نمیخواد نمیدونم دیگه عزیزم مرررسی

تو فکرش نباش همه تو اوج بیخیالی باردار شدن 

بخدا که حتی چندین ماه بیخیال شدم حتی بهش فکر هم نکردم.... هی خداااا... خدایا شکرت

بخدا که حتی چندین ماه بیخیال شدم حتی بهش فکر هم نکردم.... هی خداااا... خدایا شکرت

برات دعا میکنم ایت الکرسی میخونم انشالله دلت تو همین ماه ها شاد میشه تحت نظر دکتر باش حتما

برات دعا میکنم ایت الکرسی میخونم انشالله دلت تو همین ماه ها شاد میشه تحت نظر دکتر باش حتما

مرسی فدات شم چقد شما مهربونی قربونت برم الهی بچتو صحیح و سالم بغل بگیری فدات😍❤️

عزیزم من چند روز پیش رفتم سونو گفت یه دونه پولیپ داری توی رحمت به اندازه 6 میل در 8 به نظرت چیز خطرناکیه؟ استرس گرفتم اینم فک نکنم مانع بارداریم باشه چون ماه پیش ک رفتم نداشتم اما نمیدونم چیکاز کنم دکتر که گفت خطرناک نیس اما من باز میترسم 

عزیزم من چند روز پیش رفتم سونو گفت یه دونه پولیپ داری توی رحمت به اندازه 6 میل در 8 به نظرت چیز خطرن ...

پولیت خودش مانع باردار میشه حتما ماه هایی پیش هم داشتی ... ندیدن یا چیی برو درمانش کن استرس نداره فقط حتما پیش متخصص... اونایی ک فقط ناباروریی نگا میکنن بگردد تو شهرتون برو پیشش 

2790
2778
2791
2779
2792