عزیزم من نه تنبلی دارم نه اضافه وزن نه هیچ مشکلی اما انگار خدا کلا نمیخواد بهم بده خیلییی ممنونم باب ...
ن خدا چرا نخواد ببین من دکتر میرم چقد ادم سالم ک اینجورین چ اشکال داره یکم تحرک کن ورزش کن وزن تو از قدت حداثل ۳ الا ۴ کیلو کمتر باشه و اینکه از گیاهان تب سنتی کم بگیر
ن خدا چرا نخواد ببین من دکتر میرم چقد ادم سالم ک اینجورین چ اشکال داره یکم تحرک کن ورزش کن وزن تو از ...
همه اینکارا رو کردمو میکنم عزیزم تحت نظر دکتر و همینطور طب سنتی هم هستم تحرک و ورزش هم دارم هر چی فکرشو کنی کردمو میکنم سه ساااال شده تنها دلیلش اینه که خدا نمیخواد نمیدونم دیگه عزیزم مرررسی
برات دعا میکنم ایت الکرسی میخونم انشالله دلت تو همین ماه ها شاد میشه تحت نظر دکتر باش حتما
عزیزم من چند روز پیش رفتم سونو گفت یه دونه پولیپ داری توی رحمت به اندازه 6 میل در 8 به نظرت چیز خطرناکیه؟ استرس گرفتم اینم فک نکنم مانع بارداریم باشه چون ماه پیش ک رفتم نداشتم اما نمیدونم چیکاز کنم دکتر که گفت خطرناک نیس اما من باز میترسم
عزیزم من چند روز پیش رفتم سونو گفت یه دونه پولیپ داری توی رحمت به اندازه 6 میل در 8 به نظرت چیز خطرن ...
پولیت خودش مانع باردار میشه حتما ماه هایی پیش هم داشتی ... ندیدن یا چیی برو درمانش کن استرس نداره فقط حتما پیش متخصص... اونایی ک فقط ناباروریی نگا میکنن بگردد تو شهرتون برو پیشش