❤❤❤فرزند ایران وجان فدای میهن❤❤❤۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
خب همسرش بره مشکلشون حل کنه .بدون داروی هورمونی اقدام کنن. چون همسر منم ضعیف بود ومن دوبار سقط کردم ...
میدونین وقتی کسی بطور مکرر این کار را انجام میده و ناموفقه . ذخیره تخمدانش کم یا به حداقل میرسه مخصوصا اگه از اول زیااد نباشه . بعدا شانس طبیعی باردار شدنش هم خیییلی کم میشه
مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
این و چرا شما میتونید برید داخل بخش بگید نمیخوام ببینه من کی ام خودشون از این موارد خیلی دارن ...
واقعا؟ خب اینم خوبه
❤❤❤فرزند ایران وجان فدای میهن❤❤❤۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
میدونین وقتی کسی بطور مکرر این کار را انجام میده و ناموفقه . ذخیره تخمدانش کم یا به حداقل میرسه مخصو ...
منظورتون کاریه ک من میخوام انجام بدم؟
ن در مورد خواهرم گفتم که چرا به مشکل خوردند . . شما که بچه دارین خدا را شکر
بازم باید نظر چندتا دکتر رو بدونن .بخدا تشخیص بعضی دکترا خیلی اشتباس
من یادمه مرکز رویش میرفتم گفتن مطلقه یا بیوه باشه خانم
حالا شما چون اشنایی با طرف احتمال قوی امضا و اجازه شوهرت رو بخوان
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1