2821
2789
عنوان

رنگو دکلره

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 42 پست
فقط ی تیکه پایین موهامه  شیطونه میگه کوتاهش کن😐زرد نشه دیگ

😂😂 مال تو فقط زرده موهای منو آرایشگر خنگ سوزونده بود شونه میزدم به موهام پودر میشد میریخت. بعد فکر کن هر بار میشستم یه درجه روشن تر میشد از زیر باسنم بود موهام مجبور شدم کوتاه کنن الان از روی شونمه

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترکیب رنگارو نمیدونم عاخع می‌ترسمم بدتر گند بزنم تو موهام 

الان این خاکستری با ارکیده وحشی 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

😂😂 مال تو فقط زرده موهای منو آرایشگر خنگ سوزونده بود شونه میزدم به موهام پودر میشد میریخت. بعد فکر ...

ن من خودم کوتاه کردم بعدم کلا دکلره

موهام خیلی بد رنگ باز میکرد

ریشه ک سریع روشن شد ولی پایین موهام دوبار دکلره زد باز زردی داشت 

تناژای دودی اصلا نزن اگه به پایه نرسیده چون سبز میشه

☹️ دقیقا الان موهام ی هاله ی کمی سبز داره 

نمیدونم رنگساژ چی بزارم ک هم خوشگل باشع رنگش هم دیرتر بره هم اینکه این زردی پایین موهامم رنگ بگیره 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 خیلی ناراحتم 3 تومن دادم اخرم ...

اره کلا رنگای خاکستری به زردی نمیزنن  موهات تا پایه چند باز شده؟؟پایش نارنجی بود یا زرد ؟؟

فک کنم نهایتا پایینش 8 بود چون میگم پایین موهام ی حالت زردی نارنجی داره الان 

ولی ریشه ی موهام روشن شد قشنگ با جلوی موم 

رنگساژی ک میخاستم اون رنگ‌و ب موهام نمی‌داد آخری یچیزی گذاشت ک فقط زرد نباشه موهام گف بعدا بیا الان موهات استپ کرده رنگ نمیگیره