2777
2789
نه من یکی از اقواممون از شوهرش قدش بلند تر هست خداروشکر خیلی خوشبختن 

دقیقا ، مهمه ولی ملاک اولیه نیست

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ، مهمه ولی ملاک اولیه نیست

اره خب بستگی به طرفش داره بعد واقعا از این ادمهایی که هی این نشد میرن خواستگاری یکی دیگه خیلی بدم میاد انگار قلبشون دروازه شهر هس هی تند تند میرن خواستگار حالا شما برا طرفت تلاش کن اگه گفت نه نرو زودی خواستگاری یکی دیگه من خالم اولش ناراضی بود بعدش قبول کرد الانم خوشبخته

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اره خب بستگی به طرفش داره بعد واقعا از این ادمهایی که هی این نشد میرن خواستگاری یکی دیگه خیلی بدم می ...

اره هی باید پیگیر باشه اسی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اره خب بستگی به طرفش داره بعد واقعا از این ادمهایی که هی این نشد میرن خواستگاری یکی دیگه خیلی بدم می ...

اصلا نمیتونم برم فقط دلم با اینه خانواده خوب خودش خوب

اصلا نمیتونم برم فقط دلم با اینه خانواده خوب خودش خوب

اره پس براش تلاش  کن اگه یه چیزی با تمام وجود بخوای میشه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم