2777
2789
نه من یکی از اقواممون از شوهرش قدش بلند تر هست خداروشکر خیلی خوشبختن 

دقیقا ، مهمه ولی ملاک اولیه نیست

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دقیقا ، مهمه ولی ملاک اولیه نیست

اره خب بستگی به طرفش داره بعد واقعا از این ادمهایی که هی این نشد میرن خواستگاری یکی دیگه خیلی بدم میاد انگار قلبشون دروازه شهر هس هی تند تند میرن خواستگار حالا شما برا طرفت تلاش کن اگه گفت نه نرو زودی خواستگاری یکی دیگه من خالم اولش ناراضی بود بعدش قبول کرد الانم خوشبخته

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اره خب بستگی به طرفش داره بعد واقعا از این ادمهایی که هی این نشد میرن خواستگاری یکی دیگه خیلی بدم می ...

اره هی باید پیگیر باشه اسی

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

تو۳۳سالگی؟دیر نیست؟

چرا خیلی دیره 

نمیدونستم سنتونو🤦‍♀️

اره خب بستگی به طرفش داره بعد واقعا از این ادمهایی که هی این نشد میرن خواستگاری یکی دیگه خیلی بدم می ...

اصلا نمیتونم برم فقط دلم با اینه خانواده خوب خودش خوب

اصلا نمیتونم برم فقط دلم با اینه خانواده خوب خودش خوب

اره پس براش تلاش  کن اگه یه چیزی با تمام وجود بخوای میشه

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم