2777
2789
عنوان

سوال خصوصی

317 بازدید | 19 پست

من تا حااا دست و پام شیو نکردم بلنده مونده

تیغ نزدم 

دو سه باری اپلاسیون کردم

جمعه وقت لیزر دارم گف فول بادی دست و پا و بیکینی ۹۵۰

میخوام بدونم قبلش باید شیو کنم

با تیغ چجوری شیو کنم و چه کارایی قبلش کنم جوش نزنم؟

محصول خاصی استفاده میکنید؟؟ 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو روز قبل ژیلت بکش  ، بعد لز شیات خودتونو لیف نکنید و شوینده نزنید ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

با ژیلت شب قبل رفتن به لیزر 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

فوم قبل اصلاح

چه مارکی

میخوام امروز بخرم شیو کنم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
اول حتما بدنت رو کف بزن و بعد با ژیلت شیو کن ژیلت رو بر عکس نزنی در جهت موها بزن بعدش که از حموم او ...

لوسیون بدن بزنم آره؟؟ 

اینو باید از دکترت میپرسیدی چون اون میدونه

ولی اونجور که شنیدم قبلش اون جاهایی ک میخای لیزر کنی باید با ژیلت بزنی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

شیوه کن کامل و نیم ساعت قبل رفتن زایلاپی بزن

اره اینو گفت بهم بزن

اگه درد حس میکنی