2777
2789

منم چندتاشو دارم ولی فعلا یکی دو روز از موعدم گذشته 

حالت تهوع 

تیرکشیدن تخمدانها رو بعد از اواسط دوره دارم 

تیرکشیدن سایر نقاط بدن

تیرکشیدن سی.نه

کوفتگی بدن 

تیرکشیدن واژن و زیر شکم 

نفخ داشتم یه مدت

بی بی چک فعلا منفی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم چندتاشو دارم ولی فعلا یکی دو روز از موعدم گذشته  حالت تهوع  تیرکشیدن تخمدانها رو بعد ...

اره منم واژنم تیر میکشه 

ترشحاتت چجوریه

خیلی علایم گیج کننده ای هرلحظه فک میکنی پریود شدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفخ گرگرفتی سینه درد و تورم وحساس بودن نوک سینه  ترشحات لوسیونی من داشتم ۴روزقبل موعد مثبت شد سیکلم ۳۰روزه بود 

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اره منم واژنم تیر میکشه  ترشحاتت چجوریه خیلی علایم گیج کننده ای هرلحظه فک میکنی پریود شدی

ترشحات هم تا یه هفته پیش جوری بود حس میکردم لباس ز خیس شده ، الان ترشح سفیده غلیظه ، ولی دیشبم حس خیسی داشتم و درست بود ، نی نی سایتو زیر و رو کردم علائم هارو بدونم 😂😂 همسرم خیلی امیدوار بود با اینکه میگفت نه باردار نیستی ولی بی بی چکارو که خرید همش میگفت برو تست کن ، میگفتم خب شاید منفی باشه میگفت یعنی چی 🤬😂 

من قبلا تیرکشیدنارو داشتم فهمیدم بخاطر کیست دهانه رحم و کیست هموراژیک تخمدان چپم بوده ، الان یکمی حس متفاوت تری دارم ، زیر بغلمم تیر میکشه 

۳ تا بی بی چک دیشب و امروز استفاده کردم دیگه میذارم ۳ تا پنج روز بگذره .. رو خود راهنماشم همینو نوشته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نفخ گرگرفتی سینه درد و تورم وحساس بودن نوک سینه  ترشحات لوسیونی من داشتم ۴روزقبل موعد مثبت شد س ...

ترشح لوسیونی چجوریه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نفخ گرگرفتی سینه درد و تورم وحساس بودن نوک سینه  ترشحات لوسیونی من داشتم ۴روزقبل موعد مثبت شد س ...

الان من 2روز مونده بود موعدم تست بزن جواب میده یعنی؟؟ 

ترشح لوسیونی چجوریه 

سفیدو ابکی مث اب رسان تقریبا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
الان من 2روز مونده بود موعدم تست بزن جواب میده یعنی؟؟ 

سیکلت چندروزه اس  من ۳۰ بود و۱۲ سیکل امپول ازادسازی زدم اگه لقاحت زود انجام شده باشه نشون میده.ولی ادرار صب غلیظه دقیق تره  یا از الان تا ۴یا۵ ساعت باید اب و مایعات نخوری که ادرارت غلیظ شه بعد تست بزن

سفیدو ابکی مث اب رسان تقریبا

عه اخه فکر کنم ترشح من اکثرا همینجوریه 🥲  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منک دارو مصرف کردم

یا وایسا ادرارت غلیظ شه یا صب بزن انشالله بارداری 

عه اخه فکر کنم ترشح من اکثرا همینجوریه 🥲  

انشالله که  تیکر بارداری بزنی  گلم