2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 56 پست
سنشو پرنده فروشی میتونه حدس بزنه یا جنسیتش؟  گوگل زدم نوشته بود تشخیص جنسیت این نوع از عروس هل ...

جنسیتش رو بالغ بشن می فهمن ولی سن رو سریع حدودی متوجه میشن پرنده بالغ زیر نه ماه کاملا تشخیص میدن با نابالغ

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
https://uupload.ir/

محکم روش نگه دار بزن باز کردن برو اونجا آپلود کن

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آها اینم بگم پرنده هایی که نوک کج دارن مثه مرغ عشق طوطی و عروس هلندی گندم خیس خورده خیلی دوست دارن گندم رو یک روز تو آب بذار خیس بخوره نرم شه یعد تو ظرفا جدای ارزن و تخمش براش بریز توش و در میاره می خوره بقیه گندم رو هم با آبش بذار تو یخچال هر وقت تموم کرد باز ظرفشو یکم پر کن زیاد برزی گندما خشک میشن نمی تونه بخوره 

هر دفعه هم یک کاسه کوچیک ( ماست خوری ) خیس کن

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
اها ممنون خیلی کمک کردید بهم❤️

خکاهش لینک رو بزار من ببنم

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️