2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

النگوهام قدیمی شده بود تازه ۸ تومنم دادم روش

من خودم به هیچ وجه طلامو عوض نمیکنم خیلی ضرر میکنه ادم ولی دستبندمو نمیتونم بندازم واسه سرویسمم هست چون چن بار گمش کردم میترسم میخام بدم نیم تک پوش وردارم با جاش اگه دست دوم پیدا کنم با اون عوض میکنم دست دوم هم النگوهای جدید هست خیلی یه اب طلا میزدی کسی هم نمیفهمید که دست دومه 

بعدش پشیمون شدم ۸تا النگو دادم ۵تا گرفتم 

شوهرمن اگه بود ها آنقدر غر میاد از زندگی لفت میدادی من انقدر طلاهای شکسته و چرت و پرت دارم اصلا نمیبره عوض کنه میگه پول میدم جمع کن بخر اونا مال من چرا بدم طلافروش بخوره 

یه کارتیر ۲۰گرمی این ماه خریدم شصت و خورده ای بیشتر میشه 

مبارکت باشه سرویس منم کارتیه ولی نمیدونم چند گرمه چون هدیه شوهرم تو نامزدی بود فاکتورشم فکنم مونده خونه پدر شوهرم ولی دستبندم فکر میکنم ۹/۵ گرم باشه 

مبارکت باشه سرویس منم کارتیه ولی نمیدونم چند گرمه چون هدیه شوهرم تو نامزدی بود فاکتورشم فکنم مونده خ ...

خب چرا میخای عوضش کنی کارتیر که الان مده ببر قفلشو سفت کنن برات نمیافته که من یکسره دستمه

شوهرمن اگه بود ها آنقدر غر میاد از زندگی لفت میدادی من انقدر طلاهای شکسته و چرت و پرت دارم اصلا نمیب ...

دقیقا شوهر منم همینو میگه منم میگم کو تا تو پول جمع کنی بخری من نمیتونم یه سال صبر کنم وقتی طلا فروش قسطی میده اینجوری ادمم ضرر نمیکنه انگار وام ورداشتی قسطاشو میریزی هرماه  ☹

خب چرا میخای عوضش کنی کارتیر که الان مده ببر قفلشو سفت کنن برات نمیافته که من یکسره دستمه

اخه دوسش ندارم اصلا  گردنبند و گوشوارشو خیلی دوست دارما ولی از دست بندش خوشم نمیاد قفلشم سفته‌و خیلی بزرگه ولی نمیدونم چرا از دستم در اومده دوبار فکنم‌به استین لباسم گیر کرده در اومده من نمیتونم دست بند و یکسره بندازم در بیارم سختمه میخام یچیزی باشع که همش تو دستم باشه نیم تک پوش خیلی دوست دارم تا دستبند