2777
2789
اره خیلی.دیروزرفته خودشم دیگه بیشترنمیتونه.زنگ زده میگه فردابعدازبازی پرسپولیس میام.اخه عاشق فوتباله ...

وای چه با نمکههه همیشه دلم میخواست یه پسر ناز داشته باشم خدا ببخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه با نمکههه همیشه دلم میخواست یه پسر ناز داشته باشم خدا ببخشه

مرسی عزیزم ایشالله قسمت شماهم بشه ازاین وروجکای سرسام اور.ینی کل حرف خونه ی ماشده فوتبال ازدست این فسقلی.همه ی بازیکنای ایرانی وخارجی روهم میشناسه بخدا

مرسی عزیزم ایشالله قسمت شماهم بشه ازاین وروجکای سرسام اور.ینی کل حرف خونه ی ماشده فوتبال ازدست این ف ...

الهیییی من هم دختر دپست دارم هم پسر دلم میخواد جفتشو داشته باشم. عاشق بچه هام یعنی کل خانواده میدونن من چقدر بچه دوست دارم خدا نگهش داره شیرینیش به همیناس دیگه 

الهیییی من هم دختر دپست دارم هم پسر دلم میخواد جفتشو داشته باشم. عاشق بچه هام یعنی کل خانواده میدونن ...

منم دلم میخواس یه دخترداشته باشم ولی راستش زندگیه عاشقانه ای ندارم شرایطم باشوهرم طوریه که نمیخوام بچه ی دیگه ای ازش داشته باشم

منم دلم میخواس یه دخترداشته باشم ولی راستش زندگیه عاشقانه ای ندارم شرایطم باشوهرم طوریه که نمیخوام ب ...

متوجه ام مادر منم دختر خیلی ذوست داشت بچه که آورد یعنی من رو دیگه بچه نیاورد کلا با بابام خوب نیستن یه سره اینجا دعوا هست و مامانم میگه بخاطر تو جدا نمیشم ولی خب من راضیم کار خوبی میکنید نمیارید باید عاشقانه باشه تا بتونید چندتا رو تحمل کنید همون یکی رو با عشق بزرگش کنید من مادرم نبود هیچی نداشتم چون پدرم ذره ای بهم محبت نمیده اما مامانم خیلی دوسم داره چون بچه دختر دوست داشت و خب بختطر اینکه نگن زائو نیست آورده ولی پقتی آپرد اینجوری نبود که انگار زورکیه با عشق زیاد بزرگم کرد و هنوزم همینجوریه با مادرای دیکه که میبینم خیلی فرق داره همه هم بهم میگن زیادی خوبه شمام همینجوری باشید

متوجه ام مادر منم دختر خیلی ذوست داشت بچه که آورد یعنی من رو دیگه بچه نیاورد کلا با بابام خوب نیستن ...

ماجفتمون عاشق بچمونیم.من ازشوهرم خیانت دیدم ودلسردشدم اونم بااینکه انتخاب خودش بودم وچندین سال به پام نشست حالااونجوری که بایدبخوادم نمیخواد.زندگیه خوبی داریم ولی اگه بچه نبودشایدتاالان جداشده بودیم