2777
2789
عنوان

این چیه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آتش نشان نه فشان برو ویرایشش کن😁😁

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
نمیشه دیگه ولش کن اشتباه تایپی هست🤣😂🤣

آخه گفتم درستش کنی یارو بیشتر بسوزه 😁

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
بخدا اسم افغان ها بدن میگن پرو آن بی فرهنگن ولی خودشون تا اسم تاپیک افغانی میشن میپرن بهمون 

میدونم گلم 

من شناخت دارم حتی خواستگار افغانی داشتم خیلی با خانواده و با شخصیت و قصد داشتن برن آلمان منم دوری زیادی از خونوادم قابل تحمل نبود وگرنه جوابم مثبت بود 

تازه همه ی این اخلاق و رفتار ها همه گل وجود داره 

همینی که ادعاش میومد یه ایرانیه شخصیت کل ایرانی هارو داغون کرد با نژاد پرستی و بی خانوادگی و بی تربیتیش

میدونم گلم  من شناخت دارم حتی خواستگار افغانی داشتم خیلی با خانواده و با شخصیت و قصد داشتن برن ...

درسته ما هواره شدیم بدبختیم چکا. کنیم خوب ماهمه انسانیم خودم ۵و۶تا دوست ایرانی دارم بهش صمیمی مث خواهریم ولی بعضیا را درک نمیکنم فوش میدن میگن غذاشونو چجوری میخوری یانیگن نترسیدی رفتی عروسی افغ...  خوب مامگه کثیفم ما ادم خوریم خیلی بهم بر میخوره مام انسانیم   

درسته ما هواره شدیم بدبختیم چکا. کنیم خوب ماهمه انسانیم خودم ۵و۶تا دوست ایرانی دارم بهش صمیمی مث خوا ...

می‌دونم عزیزدلم 

واسه ما کوردام میگفتن شیعه میکشن قاتلن نمی‌دونم حرف نمی‌فهمن و هزار چیز دیگه 

میگفتن فارس و شیعه سر میبرن😑

تا رو شد براشون 

کلا همه جا خوب و بد هست تا نبینن نمی‌فهمن

یه سریا واقعا کسخلن

آخه دعوای چی 

تو هرجا یا هر عروسی ممکنه دعوا بشه 

بعد مشروبات الکلی تو عروسی های فارس ها که بیشتره بخدا 

افکارشون زنگ زده س 

می‌دونم عزیزدلم  واسه ما کوردام میگفتن شیعه میکشن قاتلن نمی‌دونم حرف نمی‌فهمن و هزار چیز دیگه& ...

فدات عزیزم چقدر تو خوبی بخدا حالم با حرفات خوب شد آبجی گلم من افسردگی شدید دارم اینقدر با حرفای بعضیا گریم میگیره من همه رو دوست دارم چی ایرانی چی افغانی چون ما همه انسانیم بهترینارو برات آرزو میکنم موافق باشی گلم❤  

فدات عزیزم چقدر تو خوبی بخدا حالم با حرفات خوب شد آبجی گلم من افسردگی شدید دارم اینقدر با حرفای بعضی ...

زنده باشی گل قشنگ♥️

خداروشکر عزیزم 

این چه حرفیه اصلا نگو افسردگی اصلا چیه تو قوی هستی 

حرف بقیه رو هم به باد معدت بگیر یه مدت دیگه میخندی به موقع هایی که گریه کردی 

انسانیت تنها دین و نژادیه که باید کل جهان داشته باشن

فداتشم من همچنین انشاءالله عزیزدلم 🫂🥰♥️