2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا پهن کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 70 پست
خب اینجوری همسرت مقصره و حق با توئه خیلی زشت بوده این حرفش بخصوص اینکه بخاطر حرف جاریت بخواد بهت ته ...

خوب چون واقعا عکسم تو اون ارایشگاه بوده و این جگخانم هم دیده . من نمیدونستم این زنه بیشعور اونجا میره اخه اون اریشگا۶ اصلا نمیرفت

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
رفتم فایده نداشت پشتشو کرد بهم

وا چقد بچه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چون واقعا عکسم تو اون ارایشگاه بوده و این جگخانم هم دیده . من نمیدونستم این زنه بیشعور اونجا میر ...

مگه نگفتی چهره ام نبوده فقط موهام بوده؟

خب از طریق موهات چجوری فهمیده تویی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مگه نگفتی چهره ام نبوده فقط موهام بوده؟ خب از طریق موهات چجوری فهمیده تویی

دختر من و دختر جاریم بودن که از چهرشون عکس بده دیگه فکر کنم خودآرایشگره بهس گفت اینا هم ماماناشونن

ببخشید خواب چه ربطی به رابطه داره مگه موقع خواب بای. حتما رابطه داشت

خیلیا قبل خواب رابطه دارن بعد هرکی میره یه گوشه میخوابه اینکه جدا بخوابی سردی میاره و اینا همش چرته و پرته 

دختر من و دختر جاریم بودن که از چهرشون عکس بده دیگه فکر کنم خودآرایشگره بهس گفت اینا هم ماماناشونن

حالا واقعا مو چیه که برای عکسش این رفتار رو میکنه؟

اصلا عکس صورتتونم گذاشته باشه چه ایرادی داره حالا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا واقعا مو چیه که برای عکسش این رفتار رو میکنه؟ اصلا عکس صورتتونم گذاشته باشه چه ایرادی داره حال ...

میگه نشون عکسارو شوهرش میبینه

😁😁😁  مردا نمیترسن پا میشن میندازشون توحیاط

چندششون ک میشه😂

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ینی ی زن سوسک بگیره برای آزار دادن مرد؟🙄🙄 من اسمش بیاد سکته میکنم 

سوسک پلاستیکی..😂😂😂

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

2790
2778
2791
2779
2792