2777
2789
عنوان

میخوام ی حرفه ای یاد بگیرم مستقل شم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
باید ببینی علاقه خودت تو چیه ،اگ کاری شرو کنی بهش علاقه نداشته باشی سری ولش میکنی 

خودمم نمیدونم اصن منم میترسم زود زده شم

ب عکاسی خیلی علاقه دارم و میکاپ و ناخن ولی ناخن خیلی هزینه وسایلش بالاست

من۲۲سالمه از کلاس دهم ترک تحصیل کردم و ازدواج کردم،ب شغل معلمی علاقه دارم ولی میگن بالای ۲۴قبول نمیک ...

عزیزم میتونی یه رشته خوب بخونی که بعدش بتونی آزمون استخدامی بدی و معلم بشی فقط تلاش لازمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا علاقه داشتم ولی ازدواج کردم دیگ از مودش دراومدم الان پشیمون شدم

نميدونم چرا همه بحث ازدواج و درس خوندن و ربط ميدن بهم ...حالا من بعضي اوقات خستم ميشه از درس خوندن بهم ميگن دلت شوهر ميخاد كه ديگه درس نخوني://

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
نميدونم چرا همه بحث ازدواج و درس خوندن و ربط ميدن بهم ...حالا من بعضي اوقات خستم ميشه از درس خوندن ب ...

آره دوستای من میگفتن خداکنه یکی پیداشه بیاد بگیرتمون از درس راحت شیم

بله متاسفانه 😞 یعنی تحصیل دیگ بدردم نمیخوره؟

ببين خب تو ٤ يا ٥ ساله فاصله گرفتي از درس و كتاب،،اگه واقعا تو خودت ميبيني كه تا ديپلم بري بنظرم ديپلمتو بگير،من بيشتر دوستام تا ديپلم بيشتر نخوندن بعد رفتن تو حرفه ارايشگري ناخن و اينجور چيزا ،،ببين شرايطت چجوريه ،،ي سر برو مدرسه ي پرس و جو كن و برو دنبال كاراش ببين مدير و معاون چي بت ميگن ب هرحال راهنماييت ميكنن

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
ببين خب تو ٤ يا ٥ ساله فاصله گرفتي از درس و كتاب،،اگه واقعا تو خودت ميبيني كه تا ديپلم بري بنظرم ديپ ...

اوهوم دقیقا خودمم از این میترسم چون بین تحصیلم وقفه افتاده نمیدونم بازم بتونم بخونم یا ن .

از طرفی هم شوهرم اعتیاد داره میگم باید ی حرفه یاد بگیرم مستقل شم

اوهوم دقیقا خودمم از این میترسم چون بین تحصیلم وقفه افتاده نمیدونم بازم بتونم بخونم یا ن . از طرفی ...

از خوندن كه ميتوني ، حوصلتو ميگم كه حوصلت ميكشه يا نه 

ولي ميتوني هم درس بخوني هم يه حرفه اي بري 

يا فقط ي حرفه برو كه سرت گرم باشه 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀