2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا چطوری باید نخ داد ؟بلد نیستم حضوری

ببین حالتای سرسنگین باش با بقیه ولی ب اون توجه کن . ب حرفاش بخند. سر حرفو باهاش باز کن . مثلا اگ تو دانشگاهین برا خودت کافی میخری برا اونم بخر رابطتو صمیمی کن 

ولی بهترین راه اینه گ اینستاشم فالو کنی . رو استوریاش ریپ بزن . واکنشاشو تا اخر بکش و این چیزا بحث باز میشه کم کم . وپسرا چراغ سبزو سرسع میگیرن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
اگ کیس مناسبیه چرا ک ن .از کجا میخوای نخ بدی مجازی یا حضوری بگو تا بگمم

وای منوبگو طرف خیلی مهربونه باهام خیلی اصرار داره ببینمت من همش میپیچونم جدیدا انگار محل نمیده دیگ یعنی ببین قراربود بعدکلاسم بیادددنبالم ویساعت جلودر منتظرم بود من نرفتم وخلاصه اون ب رونیاورد ولی نطمعنم ناراحت شد وچن باربین حرفاش باسوخی رسوند الان جدیدا خودش دیگ پدام نمیده بهم منم میدم چن ساعت بعد جواب میده ولی زنگ بزنم میشیه یساعت میخرفه چشه این ومن چیکارکنم

وای منوبگو طرف خیلی مهربونه باهام خیلی اصرار داره ببینمت من همش میپیچونم جدیدا انگار محل نمیده دیگ ی ...

کارت زشت بود . یا قرار نزار یا میزاری برو

ببین طرف اگ کیس خوبیه خودت ی قرار بزار ولی اگ فک میکنی نمیخوای و اینا ب مسخره نگیرش و کلا حرف نزن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
آره  فقط تو رو خدا توهین نکن صبح چن تایی با من دعوا داشتن حوصله دعوا ندارم۰

ن عزیزم کاری ندارم 

همینجوری پرسیدم 

مر۳۰ عزیزم امیدوارم ناراحت نشده باشی  واقعا خیلی حرفای بدی بم زدن

سن و سال ک شعور نمیاره