2777
2789
عنوان

ادبیات نهایی🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 51 پست
داستان این ادبیات نهایی چیه همه تاپیک میزنن حتی تو کانال تلگرامم ازش میگن

امتحانات نهایی دیگه فردا مال ادبیاته

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
نهایی  هر درش ۲ تومن

فک نکنم واقعا نهایی باشه نهایی که لو نمیره تا اخرششش😁

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسییییییییی ترمیم معدلی یا دوازدهمی؟ من ترمیم معدلیم از ساعت 7 صبح تا الان تونستم درس 12 تا 18 رو ب ...

چی شد تموش کردی؟😁🥲

چطور دادی؟

بد نبود برامن تقریبا راحت بود ولی همه میگفتن سخته😑😐😂بعضیاش اره واقعا سخت بود و نتونسم بنویسم

اوکیه خداروشکر باز خوب دادی

توهم امتحان داشتی درسته ؟چ کردی

ن من شنبه دارم علومه 😁 دارم میخونم یکم خوندم استراحت کنم برم بکوب بخونم 

موفق باشی 

۲۰😁🥲

نه تموم نکردم همون بهتر که تموم نکردم انگار اونایی که خونده بودمو تونستم جواب بدم

خداروشکر برا من همیشه برعکسه ولی😂

موفق باشییی🥲🤍

چطور بود امتحانت؟ چند میشی؟ مرسی قشنگم تو هم همینطور

درحد قبولی هست خداروشکررر دفا کن برا پس فردا😂😂

درحد قبولی هست خداروشکررر دفا کن برا پس فردا😂😂

من الان ول میچرخم درس نمیخونم فردا ماتم میگیرم

تمام نگرانیم واسه امتحان زبانه آخه زبانم خیلی داغونه هیچی هم نخوندمم هیچییییییییی 

بعدشم شیمی که وقت نداره

من الان ول میچرخم درس نمیخونم فردا ماتم میگیرم تمام نگرانیم واسه امتحان زبانه آخه زبانم خیلی داغونه ...

منم نگران زبان هستم

اما استرس و نگرانی بقیشونم خیلی دارم

چون زبان واقعا سخته

توضیح و بقیه جیزای تو یکتاااااب