2777
2789
عنوان

#خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم پدر خودت توی سن همون پسر ، پول ۴۰۰ تا سکه رو داشتن که حالا از جوون توقع دارن ؟؟ 

می‌دونی ۴۰۰ تا چقدر میشه ؟؟

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

خواستگاری ک سرمهریه خراب بشه فایده نداره یعنی هنوز ازدواج نکرده فکر طلاقن😐

با این فرضیه پس اینا هم فکر تیغ زدن هستن 😐😐 

اصل مهریه یعنی بر اساس توان مرد باشه 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

بیخیال همون بهتر که نشد وقتی انقدر راحت سر مهریه گذاشت رفت و فقط یه جمله گفته چه بابای گیری داری معلومه چجور آدمیه 

اگه واقعا میخواستم اولا به این راحتی جا نمیزد دوما سعی می‌کرد خانوادشو راضی کنه و حداقل چند ماه بیشتر تلاش کنه نه اینکه انقدر راحت همه چی رو تموم کنه🤦‍♀️

باورکن مصلحتت این بوده خوب بود خدایی نکرده باهاش ازدواج میکردی کارتون به جدایی می‌کشید 🤦‍♀️ اونوقت چی 🤦‍♀️

میدونم سخته ولی چند وقت بگذره آروم میشی عزیزم🥲❤🌱

اره خیلی داشتن فکر تیغ زدن بویم ازش،

من همچین منظوری ندارم 

پستی که رپلای کردم رو بخونید 

الان عرف روی ۱۱۴ تاست 

۴۰۰ تا واقعا زیاده 

همسرت باید بتونه بهت بده 

خدا رحمت کنه رفتگانتو گلم

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤