2777
2789
عنوان

قلیه ماهی

266 بازدید | 29 پست

بچه هاا چقدر رب گوجه بزنم و چقدرسبزی ماهی بریزم برای تقریبا هفت نفر کسی میدونه کمک. کنه 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رب گوجه ؟ فکر کردم قلیه ماهی با تمبر هندی درست میشه یا رب انار 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیر پوست من دنیایی در جریان است❤ . برای سلامتی و سالم بغلم اومدن فندوقم لطفا دعا کنید🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾 برای اینکه این دفعه نا امید نشم یه صلوات مهمونم میکنی 😍😍😍
اسی عزیزم میشه برا تاپیک من گزارش بزنی؟ قول میدم دعای خیرت بکنم 

زدم عزیرم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

اسی عزیزم میشه برا تاپیک من گزارش بزنی؟ قول میدم دعای خیرت بکنم 

تاپیک حذف بازه خودت لینک برار گلم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
رب گوجه ؟ فکر کردم بقیه ماهی با تمبر هندی درست میشه یا رب انار 

اره ماهم تمرهندی میزنیم یادم رفت بگم ولی رب یکم زده بشه که خوب خودشوبگیره سبززیا جدانشن

من یه بار درست کردم جاتون خالی خیلی بد بود😂

من هنوز دل نکردم درست کنم 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اره ماهم تمرهندی میزنیم یادم رفت بگم ولی رب یکم زده بشه که خوب خودشوبگیره سبززیا جدانشن

سلام.یه قاشق سر خالی در حدی که یه رنگ خوشرنگی به قلیه بده

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید