2777
2789
عنوان

کیدرامرا بیاین✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 44 پست
موضوعش چیه؟ این چندوقت نرسیدم هیچ فیلمی ببینم  انگار از زمونه عقبم😂🗿

ملودرام  و یه کوچولو عاشقانه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
نه اصلا گذشته نیست  اگه حس افسردگی و ناامیدی داری خیلی کمکت میکنه حداقل برای من که اینطوری بود

عه خب پس ببینمش مرسیی

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسیی

خواهش میکنم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
میشه سه تا سریال خوب بهم پیشنهاد کنی؟  میخوام تابستون ببینم خیلی کیدراما دوست دارم  کمدی ...

منشی کیم چشه. ازدواج ممنوعه. افسانه ی دریای آبی

روزی زین پیله پروانه شوم * وای بر آن روز که از ذوق دیوانه شوم🦋🕊️
درباره ی چیه ؟ یه خلاصه بگو 

درباره زندگی دو تا خواهر و یه برادره که کارشون داخل سئوله ولی خونشون تو یه روستا تو حومه سئوله بعد یکی از این خواهرا کاراکتر اصلی فیلمه و با یه تازه وارد تو روستاشون اوکی میشه که کارگر باباشه و همه اینا داستان داره

ببین هم میخندی هم یه جاهایی حس میکنی غم اونا غمای خودته من که یه جاهاییش گریمم میگرفت

عه خب پس ببینمش مرسیی

❤️🫂

حتما نگاه میکنم  مرسی از تجربه ی قشنگت 😍

خواهش میکنم❤️❤️🫂

❤️🫂

💋😘

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
آخی عزیزم ، میزارم تو لیستم. من بیشتر سریال معمایی دوست دارم 

من خودمم بیشتر سریالایی که نگاه میکنم جنایی معمایین 

یهو این خورد به چشمم گفتم ببینم